Rituals

Rituals

Rituals

Rituals er en tysk virksomhed, der blev grundlagt i 2000 af Raymond Cloosterman. Rituals valgte med stor succes, at kombinere produkter til hjemmet med kropspleje og kosmetik. Dette resulterede i, at de i dag har over 600 butikker i 27 lande...

Læs mere

91 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 19 varer
  • Hårpleje Hårpleje 11 varer
  • Hudpleje Hudpleje 46 varer
  • Dufte Dufte 20 varer
  • Personlig pleje Personlig pleje 6 varer
  • Livsstil Livsstil 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hårtype
Hudtype

91 Produkter

Side
pr. side

Rituals

Rituals er en tysk virksomhed, der blev grundlagt i 2000 af Raymond Cloosterman. Rituals valgte med stor succes, at kombinere produkter til hjemmet med kropspleje og kosmetik. Dette resulterede i, at de i dag har over 600 butikker i 27 lande.

Rituals sortiment byder på alt fra duftpinde, lys og tøj til velduftende cremer, sæber og kosmetik. Alt sammen produkter, der plejer både krop og sind. Bring de østlige ritualer ind i dit hjem og mærk følelsen af velvære hver dag.

Rituals produkter

Rituals fantastiske produkter består af hudplejeprodukter, hårpleje, og personlig pleje. Er du hel vild med Rituals eller kender du en som også elsker produkterne, så kan du hos BEAUTYCOS under gaveideer, finde flere perfekte gaveideer, til hende eller ham.

Vælg bl.a. i mellem yderst velduftende og populære sæber, duftpinde, body scrub og diverse vidunderlige dufte.

Rituals duftpinde

Rituals duftpinde kommer i et væld af forskellige variationer. Skab følelsen af wellness i hjemmet med de sensuelle dufte, der vil fylde kroppen med følelsen af afslappethed og ro. Udforsk og find de rette produkter blandt deres forskellige serier.

Prøv fx Ritual of Happy Buddha der fokuserer på at frembringe glæde. Du kan også prøve The Ritual of Sakura serien, som er til dig, der ønsker en mild og fantastisk duft af kirsebærblomst. Gå på opdagelse i alle Rituals serier på BEAUTYCOS webshop, og find din favorit.

Rituals forhandler

Hos BEAUTYCOS er vi stolte forhandere af Rituals og tilbyder et utrolig stort sortiment af Rituals produkter. Skal du have hjælp af vores faguddannede personale til Rituals produkterne? Så kontakt vores kunderservice her på siden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord