Rimmel

Rimmel

Rimmel London er et Engelsk kosmetikfirma ejet af Coty inc. Firmaet er grundlagt i 1834 af Eugéne Rimmel, som oprindeligt ønskede at starte et parfumeri. Dog udviklede brandet sig hurtigt til også at indeholde makeup. I dag er brandet et af verdens s...

Læs mere

98 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 8 varer
 • Makeup Makeup 91 varer
  • Ansigt 46 varer
  • Negle 2 varer
  • Makeup paletter 2 varer
  • Øjne 39 varer
  • Læber 9 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Solfaktor

98 Produkter

Side
pr. side

Rimmel London er et Engelsk kosmetikfirma ejet af Coty inc. Firmaet er grundlagt i 1834 af Eugéne Rimmel, som oprindeligt ønskede at starte et parfumeri. Dog udviklede brandet sig hurtigt til også at indeholde makeup. I dag er brandet et af verdens største kosmetik brands og lever efter mottoet: Get the London Look.

Firmaets mission er at kunne give kunderne de bedste redskaber til at kunne udtrykke sig igennem makeup. Med produkterne skal man kunne skabe og definere sit eget personlige look.
Rimmel er bedste kendt for sine mascara og grundlæggeren var faktisk en af de første til at opfinde den moderne mascara, som vi kender i dag.
En af de mest populære mascaraer er Rimmel Scandaleyes, som med sit store børstehoved skaber ultimativ volumen.

Rimmel London

Eugéne blev hans tids pioner på hygiejneprodukter og forvandlede skønhed til kunst. Da han døde i 1890 var Rimmel definitionen på mascara og hans produkter blev solgt over hele verden.

Virksomheden blev startet i London og denne by ses ofte på emballagen på produkterne og i reklamerne. Brandet er opbygget omkring kulturen i byen for London er en by, der laver sine egne regler. Byen er fuld af kulturel diversitet, farver og der er plads til unikke individer. Firmaets identitet er opbygget omkring diversiet og muligheden for frit at kunne udtrykke sig selv.

Hos Beautycos fører vi en lang række populære Rimmel produkter såsom mascaraer, foundation, øjenskygger, læbestifte og solplejeprodukter til gode priser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord