Rexona

Rexona

Stop sved under armene 

Rexona er blev grundlagt i 1908 af Mrs. Alice Sheffer og hendes mand. Mrs. Scheffer var læge og havde en mission om, at kunne tilbyde produkter til personlig pleje med effektive ingredienser og som duftede godt. De første prod...

Læs mere

6 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Dufte Dufte 6 varer
    • Deodorant 6 varer
      • Deodorant Spray 1 vare
      • Deo Roll on 6 varer
  • Mænd Mænd 6 varer
Pris
Pris
-

6 Produkter

pr. side

Stop sved under armene 

Rexona er blev grundlagt i 1908 af Mrs. Alice Sheffer og hendes mand. Mrs. Scheffer var læge og havde en mission om, at kunne tilbyde produkter til personlig pleje med effektive ingredienser og som duftede godt. De første produkter mærket lancerede var barberskrabere, sæber og medicinske salver. 
Senere udvidede de deres sortiment med antiperspiranter, som i dag er elsket verden over både af sportsudøvere og almindelige mennesker. 
I dag har Rexona hele flere produktserier til mænd og kvinder, som alle er udviklet baseret på den nyeste hygiejneteknologi, der sikrer at mærket fortsat vil leve op til det løfte, som det gav for mange år siden: Effektive antiperspiranter, som ikke svigter dig.

Rexona deo

Den første Rexona antiperspirant blev lanceret i Finland, men blev hurtigt bredt ud til resten af verden. Rexonas antiperspiranter er specielt udviklet til at arbejde ekstra effektivt og den banebrydende MotionSense-teknologi, der er brugt i deodoranterne er inspireret af bevægelser. Teknologien gør at din deordorant responderer så snart du er i bevægelse. Derfor er Rexonas antiperspiranter ideele til dig, der dyrker meget sport eller har let ved at svede.

Forskellen på antiperspirant og deodorant er, at en deo forsøger at modvirke sved, men forhindrer dig ikke i at svede. En antiperspirant forebygger, at du kommer til at svede, da den nedsætter svedproduktionen.

Hos Beautycos finder du et bredt udvalg af antiperspiranter fra Rexona, så der er en til enhver smag. 
Har du tør hud findes produkterne også i en sensitiv version, som er ekstra mild og skånsom på huden, men som beskytter ligeså meget som de resterende deodoranter. Derudover findes der et udvalg af deodoranter til mænd, som har en mere maskulin duft.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord