Tandtråd

Tandpleje

Det er yderst vigtigt at holde en god mundhygiejne.

Hvis ikke du bruger tandtråd, vil det kun gå udover dig selv, i sidste ende. Men det er aldrig for sent at komme igang. Gør det til en vane at bruge tandtråd og du vil mærke en forbedrin...

Læs mere

37 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje 1876 varer
  • Hårfjerning 719 varer
  • Tandpleje & Mundpleje 325 varer
  • Hygiejne 302 varer
  • Sex & Samliv 83 varer
  • Tilbehør 407 varer
Brands
Brands
 1. Idento 14 varer
 2. Jordan 15 varer
 3. Oral B 8 varer
Pris
Pris
-
Egenskaber

37 Produkter

pr. side

Hvilke forskellige typer tandtråd findes der?

Der findes mange forskellige typer af tandtråd. F.eks. findes der:

 • Tandtråd med og uden voks
 • Tandtråd med og uden smag 
 • Tandtråd som er båndformet og trådformet
 • Tandtråd på bøjle eller som en rund form

Vær opmærksom på at de fleste tandtråde er betrukket med et tyndt lag voks rundt om. Dette har flere unikke fordele ved brugen af tandtråd. Som eksempel hjælper voksen til at tandtråden kan glide lettere mellem tænderne. Har du meget små mellemrum mellem tænderne, vil tandtråden oftest flosse mellem dine tænder, hvis ikke dette voks betrækning er på. Herudover gør voksen også at din tandtråd kan holde i endnu længere, tid imens du bruger den. 

Det er dog forskelligt fra person til person, om du har behov for en tandtråd, som indeholder voks.

Tandtråd på bøjle eller rulle

Denne tandtråd er den klassiske tandtråd, som sidder på en rulle. Disse tandtråds ruller fås i forskellige længder her på siden. Vælg f.eks. mellem 25, 30, 35 og 50 meter. 

Tandtråd i holder 

En tandtråd i en holder, kommer oftest i en holder af plastik. Herudover er længden oftest af mindre stykker. Denne tandtråd i en holder er super nem at benytte og du kan nemt nå rundt i hele munden. Dog er det meget en smagssag, hvad man synes er nemmest og derfor handler det om at prøve sig frem.

Tandtråd på pind

Der findes mange billigere udgaver af tandtråde på pinde. Disse kan også være super nemme og behagelige at bruge. Herudover får du oftest mange af disse tandtråde på pinde med i pakken, hvilket derfor giver en lang holdbarstid, samtidig kan du få dem til billige penge. 

Tandtråd med smag

Med en smag i din tandtråd, vil du føle at din mund er ekstra frisk da du får en tandpasta smag i munden. Disse tandpastaer med smag, fåd oftest i en mint smag, ligesom når du børster dine tænder. Derfor føles denne tandtråd meget velkendt. 

Hvilken er den bedste tandtråd? 

Som sagt er det meget forskelligt hvilken tandtråd, som man finder mest behagelig og effektiv. Dog er vi stolte af de brands som vi udbyder her hos BEAUTYCOS. Vi forhandler yderst gode brands, f.eks. det danske brand Jordan, samt det verdenskendte brand Oral B. Disse bliver brugt af mange mennesker verden over. 

Det vigtigste er dog ikke hvilken tandtråd som du vælger at bruge, det vigtigst er helt klart hvor meget som du husker/vælger at bruge din tandtråd. Det anbefales at du bruger tandtråd både morgen og aften, hver dag.

Er du ikke vant til at bruge en tandtråd, så kan det være at du skal vænne dit tandkød til at bruge tandtråd, når først du starter op. Dette kan du gøre ved at bygge brugen af tandtråd langsomt op. F.eks. ved først at bruge tandtråden 1-3 gange om ugen og derefter udvide det til at bruge tandtråden hver dag. I starten kan du ligeledes opleve at dit tandkød begynder at bløde, samt det kan være meget ømt under og efter du bruger tandtråden. 

Jordan tandtråd

Wilhelm Jordan, begyndte sin rejse til Tyskland, hvor han efter sin hjemrejse begyndte at fremstille børster. Sidenhen er virksomheden Jordan Oral Care, gået videre i generationer. Jordan har et kæmpe udvalg af forskellige tandbørster, samt tandtråde. Vælg f.eks. mellem Jordan Easy Clean Flosser, Jordan Kids Flosser.

I 2020 udviklede brandet Jordan, sin miljøvenlige kollektion. Her kan du se de miljøvenlige tandtråde: Jordan Green Clean Flosser og Jordan Green Clean Dental Floss. Disse er udviklet i bæredygtigt emballage. Herudover er tandtrådene lavet i vegansk materiale. 

Oral B tandtråd

Det amerikanske brand Oral B, blev grundlagt i 1950. Sidenhen har brandet bredt sig til salg i utallige lande. Vi er hos BEAUTYCOS stolte udbydere af Oral B og sælger altid vores produkter til billige priser. Fra Oral B, kan du f.eks. finde denne populære Oral B 3D White Tandtråd Radiant Mint med mint smag. 

Gå på opdagelse på siden og find det rette produkt for dig. 

Tandtråd til børn

Som barn er det ligeså vigtigt at opretholde en god mundhygiejne og derfor tilbyder vi hos BEAUTYCOS, også tandtråd til børn i forskellige farver. 

Vælg mellem Jordan Kids Flosser Pink 5+ og Jordan Kids Flosser Blue 5+. Disse tandtråde til børnene er bedst egnet til børn over 5 år. Begge tandtråde indeholder 1 håndtag, som gør det nemt at bruge tandtråden. Herudover indeholder de begge 36 tandtråd refills.

Hvis du er i tvivl omkring hvilken tandtråd der er bedst til dig og dine tænder, så er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, eller kom og mød os i en af vores butikker

Tandpleje

Det er yderst vigtigt at holde en god mundhygiejne.

Hvis ikke du bruger tandtråd, vil det kun gå udover dig selv, i sidste ende. Men det er aldrig for sent at komme igang. Gør det til en vane at bruge tandtråd og du vil mærke en forbedring i sind og mund, efter at få en sund mundhygiejne. 

Tandtråd vil hjælpe dig med at opretholde et sundt tandkød og sunde, samt pæne tænder. Herudover vil brug af tandtråd forbedre lugt, samt fjerne madrester, bakterier og plak i mellemrummet mellem tænderne. Du undgår altså dermed at få tandkødsbetændelse, hvis du gør det til en vane at bruge tandtråd. Herudover kan du mindske risikoen for at få huller i tænderne. Spar derfor dine dyre tandlægeregninger, ved at bruge noget så simpelt og billigt som tandtråd.

Her hos BEAUTYCOS sparer du op til 67%, når du køber tandtråd online. Vi tilbyder herudover de mest populære brands indenfor tandpleje, såsom Oral B, Jordan og Idento. Hos BEAUTYCOS kan du finde alt indenfor en sund mundhygiejne, såsom tandpasta, tandstikker, tandblegning, tandbørster og mundskyl.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord