Tandpasta

Tandpasta 

Gå på opdagelse i de forskellige tandpastaer på siden og find de helt populære mærker, såsom Oral-B, Jordan, Sensodyne og Paw Patrol og flere. På siden finder du både tandpastaer til børn og voksne.

...Læs mere

38 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje 1743 varer
  • Hårfjerning 588 varer
  • Tandpleje & Mundpleje 312 varer
  • Hygiejne 254 varer
  • Sex & Samliv 103 varer
  • Tilbehør 381 varer
Brands
Brands
 1. Australian Bodycare 3 varer
 2. Cmiile 1 vare
 3. Colgate 6 varer
 4. Eucryl 1 vare
 5. Gurli Gris 1 vare
 6. Idento 1 vare
 7. Jordan 6 varer
 8. Marvel 1 vare
 9. Oral B 16 varer
 10. Paw Patrol 1 vare
 11. Sensodyne 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hudtype

38 Produkter

Side
pr. side

Hvilken tandpasta er bedst? 

Hvilken tandpasta der er bedst er en smagssag, udfra hvilken smag du godt kan lide, samt hvad der føles rigtigt for tænderne. Dog hvis du kigger på hvilken tandspasta som tandlægerne anbefaler, skal du ikke kigge efter hvilket mærke der er bedst, men hvor meget indhold der er af ppm fluorid i selve tandpastaen. Det anbefales at voksne bruger en tandpasta med 1450 ppm fluorid i. 

Der findes mange forskellige holdninger til hvilken tandpasta der er bedst. Du kan derfor gå ind mere specifikt ind og finde tandpasta til dit behov. F.eks. hvis du oplever isninger, hvis du er ryger, har sensitive tænder eller du skal købe tandpasta til børn. 

Leder du efter en specifik tandpasta, kan du finde ekstra beskyttende tandpasta eller parabenefri tandpasta

Tandpasta til børn

Vær opmærksom på at børn ikke skal indtage for meget fluorid når de børster deres tænder. Dog skal flourid ikke forveksles med fluorstoffer, som er blevet misforstået af mange. Disse flourstoffer bruges nemlig til noget helt andet, nemlig til at gøre tekstil, bagepapir vand- og fedtafvisende. Derfor skal dette ikke forveksles med flourid som er i tandpasta og som faktisk er sundt for mundhygiejnen.

Spørg altid en fagperson hvilken tandpasta du skal bruge til dine børn, dog anbefaler tandlæger oftest at bruge flourid til børn, da dette beskytter børns tænder bedst muligt i mod at få huller og irriteret tandkød. Små børn oplever samme irritation og smerte ved huller og irriteret tandkød, derfor er det også vigtigt at opretholde en god mundhygiejne hos børn, fra de er små af.

Hvor meget tandpasta skal man bruge?

En god fingerregel er at bruge en tilsvarende tandpasta på din tandbørste, som din lillefingernegl måler. Dette gælder både om du er barn eller voksen. Så husk ikke at fylde hele din tandbørste med tandpasta. Husk også altid at børste tænder 2 gange om dagen, med en god tandpasta.

Idento Bamboo Charcoal Whitening Toothpaste

Ønsker du en tandpasta som udover at beskytte dine tænder, samtidig gør dine tænder mere hvide - så er denne tandpasta fra Idento det perfekte valg for dig. Få hvide tænder, fjern pletter og giv samtidig pleje. Find Idento Bamboo Charcoal Whitening Toothpaste her og læs mere. 

Er du i tvivl om hvilken tandpasta som er bedst for dig, så kontakt vores kundeservice og vi vil guide dig. 

Tandpasta 

Gå på opdagelse i de forskellige tandpastaer på siden og find de helt populære mærker, såsom Oral-B, Jordan, Sensodyne og Paw Patrol og flere. På siden finder du både tandpastaer til børn og voksne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord