Glidecreme

Glidecreme

Hos BEAUTYCOS har vi et bredt udvalg af glidecreme, som kan gøre din seksuelle oplevelse mere behagelig og intim. Glidecreme er en effektiv og nem løsning, når det kommer til at forbedre din seksuelle oplevelse.

Reducer friktion

Med gli...

Læs mere

20 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje 1743 varer
  • Hårfjerning 588 varer
  • Tandpleje & Mundpleje 312 varer
  • Hygiejne 254 varer
  • Sex & Samliv 103 varer
  • Tilbehør 381 varer
Brands
Brands
 1. BodyGliss 6 varer
 2. Durex 5 varer
 3. EasyGlide 5 varer
 4. LoveBoxxx 4 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hudtype
Farve

20 Produkter

pr. side

Glidecreme

Hos BEAUTYCOS har vi et bredt udvalg af glidecreme, som kan gøre din seksuelle oplevelse mere behagelig og intim. Glidecreme er en effektiv og nem løsning, når det kommer til at forbedre din seksuelle oplevelse.

Reducer friktion

Med glidecreme kan du reducere friktionen og opnå en mere behagelig og glidende oplevelse. Uanset om du bruger det til alene, samleje eller med sexlegetøj, så kan glidecreme gøre det hele mere intimt og behageligt. Glidecreme er også et fantastisk redskab, hvis man lider af vaginal tørhed, som f.eks. kan opstå efter en fødsel.

Forskellige typer glidecreme - hvad skal du vælge?

Vælg den type glidecreme, der passer bedst til dine behov, da der er flere forskellige typer på markedet. Men med så mange forskellige typer på markedet kan det være svært at vælge den rigtige. Her er en oversigt over de forskellige typer glidecreme og deres fordele:

Vandbaseret glidecreme

Denne type glidecreme er den mest populære, da den føles mere naturlig og er nem at rengøre. Den er også sikker at bruge med sexlegetøj og kondomer. Vandbaseret glidecreme er dog ikke så holdbar som andre typer og kan kræve flere påføringer undervejs.

Silikonebaseret glidecreme

Silikonebaseret glidecreme er mere holdbar end vandbaseret glidecreme og er ideel til længerevarende aktiviteter. Den er også vandafvisende og kan bruges i badet eller poolen. Silikonebaseret glidecreme kan dog ikke bruges med sexlegetøj af silikone og kan være sværere at rengøre.

Hybrid glidecreme

Hybrid glidecreme er en blanding af vand- og silikonebaseret glidecreme og kombinerer fordelene ved begge typer. Den er holdbar som silikonebaseret glidecreme, men føles mere naturlig som vandbaseret glidecreme. Hybrid glidecreme er også sikker at bruge med sexlegetøj.

Oliebaseret glidecreme

Oliebaseret glidecreme er ofte lavet af naturlige ingredienser og er ideel til dem, der ønsker en mere naturlig glidecreme. Den er også mere holdbar end vandbaseret glidecreme. Dog kan oliebaseret glidecreme beskadige kondomer og kan være vanskelig at rengøre.

Valget af glidecreme afhænger af dine personlige præferencer og behov. Det er altid vigtigt at læse instruktionerne omhyggeligt og være opmærksom på eventuelle allergier eller irritationer.
Derudover er der også glidecremer med ekstra features, så som smag eller stimulerende effekter, hvis du er til et endnu mere legene univers.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord