Voksbehandling

Hårfjerning med voksbehandling

Find et billigt udvalg, af de mest populære proudukter til voksbehandlinger. Giv dig selv en kærlig voksbehandling derhjemme og fjern din uønskede hårvækst. Opnå en super glat og dejlig krop efter voksbehandlingen. Med disse hjemmebehandlinger, vil hårvæksten være fjernet i op til 6 uger, ligesom hvis du får lavet dette på en klinik. Spar derfor en masse penge ved at fjerne hårene derhjemme.

Hos BEAUTYCOS finder du voksbehandlinger til hele kroppen, herunder til bryn, næsen, ben, armhule, bikinilinjen mm. Med den rette behandling opnår du silkebløde ben, som holder længere tid end barbering med en barberskraber.

Døjer du med røde knopper og indgroede hår og ønsker at gøre noget ved det? Så er voksbehandlinger et oplagt valg for dig.

Her på siden finder du:
- Sugaring
- Wax strips
- Voksperler

84 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Personlig pleje Personlig pleje 1598 varer
  • Hårfjerning 651 varer
  • Tandpleje & Mundpleje 299 varer
  • Hygiejne 245 varer
  • Sex & Samliv 24 varer
  • Tilbehør 365 varer
Brands
Brands
 1. Hanne Bang 9 varer
 2. RefectoCil 2 varer
 3. Sibel 64 varer
 4. Veet 9 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. XL-størrelse 1 vare
Pris
Pris
-
Farve

84 Produkter

Side
pr. side

Hvad er Sugaring?

Sugaring oversættes til sukkervoksning. Navnet kommer sig af den vigtige ingrediens i voksen, nemlig sukker. Sukkervoksning er dermed en metode til hårfjerning, som faktisk har været brugt siden 1900 år. f.Kr.

Sugaring er en af de mest skånsomme voksbehandlingsforme der findesr. Her varmes sukkeren og vand op. Dette vil gøre at sukkervoksen klistrer sig fast til hårene. Sugaring gør en smule mindre ondt end den almindelige voksbehandling, da voksen trækkes af i hårets groretning.

Resultatet er en lang holdbarhed og super glatte ben, da du ikke vil kunne mærke hår stubbene som ved en barbering.

Hvad er Wax strips?

Ved voksbehandlingen Wax strips, skal du være opmærksom på at du skal bruge voksstrips som oftest skal varmes op mellem hænderne inden brug. Denne hårfjerningsmetode har de samme fordele som ved sugaring. Du fjerner nemlig hårene helt ved roden, hvilket kan give dig et glat resultat i op til 6 uger.

Hvad er voksperler?

Voksperler er en effektiv hårfjerningsmetode uden voksstrimler. Her skal du være opmærksom på at du skal bruge en vokssmelter for at varme disse voksperler op.

Denne hårfjerningsmetode er specielt egnet til at bruge i ansigtet, i ørene eller næsen hvor det kan være svært at bruge strips. Dog kan denne også sagtens bruges på kroppen.

Hvilken voks skal jeg bruge?

Hvilken hårfjerningsmetode du skal bruge, afhænger i den grad af hvad du skal vokse, men også hvor sart din hud generelt er. Døjer du med sart hud, anbefales det helt klar at du bruger sugaring. Er det eksempelvis til små steder på kroppen, hvor det er sværere at bruge strips, er det oplagte valg brug af voksperler.

Når du skelner mellem hvilke steder på kroppen du ønsker at fjerne hår, skelnes der mellem:

- Brasiliansk voksbehandling (intimområdet)
- Voksbehandling til kroppen (benene/armhulerne/armene mm.)
- Voksbehandling til ansigtet (over læberne, øre, næse mm.)

Vi står altid klar hos BEAUTYCOS til at hjælpe dig. Er du mere til en anden hårfjerningsrutine, kan du også her på siden finde:
- Epilatorer
- Hårfjerningscreme
- Barbering

Tøv ikke med at kontakte vores faguddannede personale, hvis du står med nogle spørgsmål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord