Parlux

Parlux

Parlux

Velkommen til Parlux - Vi er officiel forhandler af Parlux, en af de førende producenter af professionelle hårtørrere. Parlux hårtørrer er utroligt populære i saloner verden over på grund af deres utrolige power og tørringskapaciteter. Et såd...

Læs mere

56 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • STOP BEAUTY WASTE STOP BEAUTY WASTE 2 varer
  • Gaveidéer Gaveidéer 9 varer
  • Hårpleje Hårpleje 56 varer
    • El-artikler 56 varer
      • Hårtørrer 56 varer
  • Mænd Mænd 1 vare
Pris
Pris
-
Egenskaber

56 Produkter

Side
pr. side

Parlux

Velkommen til Parlux - Vi er officiel forhandler af Parlux, en af de førende producenter af professionelle hårtørrere. Parlux hårtørrer er utroligt populære i saloner verden over på grund af deres utrolige power og tørringskapaciteter. Et sådanne vigtigt værktøj skal fungere dag efter dag i salonen, og derfor er PARLUX blevet en pålidelig kollega i mange saloner, da den er skabt til arbejde! 

Tanken om en Parlux hårtørrer er at arbejde i synergi med de mest kreative stylister, hvilket betyder, at Parlux kan indfri alle forventninger fra den professionelle verden. 

Parlux hårtørrer

Når det overvejes, hvilken hårtørrer man skal købe, er der mange grunde til at overveje Parlux. Den primære er holdbarheden, da der med motorer fra PARLUX følger garanti på 2000 timer. Det andet punkt man skal overveje er effektiviteten - luftgennemstrømningen er optimeret, og alle Parlux hårtørrere har forskellige hastigheder og varme indstillinger.

Desuden er PARLUX hårtørrere meget stille og udstyret med motorer, der ikke skaber unødig støj.
Vægtfordelingen er optimal for ergonomisk korrekt handling.

PARLUX hårtørrer topper listen på stylisters valg.

Vi er stolte over at fortælle, at vi er autoriseret forhandler af Parlux. Det betyder, at vi tilbyder 5 års reklamationsret på alle hårtørrer. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord