Original Chia

Original Chia

Er du også blevet vild med det nye superfood chiafrø? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af kvalitetsfødevarer fra det populære brand Original Chia.

Den danske chiafrø forhandler blev grundlagt i 2010 og har siden hen ...

Læs mere
Vi kan ikke finde nogen produkter der matcher dit valg

Er du også blevet vild med det nye superfood chiafrø? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af kvalitetsfødevarer fra det populære brand Original Chia.

Den danske chiafrø forhandler blev grundlagt i 2010 og har siden hen skiftet navn til House of Originals for at signalere, at de i dag dækker over meget mere end bare billig frø. Virksomheden var desuden den første i Europa, der blev certificeret til at importere de Sydamerikanske frø, og siden da har både brandet og produktsortimentet vokset sig stort.

Virksomheden har stor erfaring med helseprodukter, og et af deres fokusområder er innovativ produktudvikling og emballageløsninger. Brandet er inspireret af Nordisk designkultur og Nordiske værdier. Dette kommer til udtryk i alle aspekter af virksomheden.

Sortimentet dækker fødevarer af høj kvalitet inden for kategorierne frø, snacks og ikke-alkoholiske drikke. Produkterne fås desuden i økologiske udgaver.

Chiafrø - det nye superfood

I 2009 blev chiafrø godkendt til brug i brød i en lille procentdel, og senere hen blev denne tilladelse udvidet. Derefter er interessen for produktet blevet stor, og det er ikke længere kun helse- og sportsfolk, der elsker det lille vidunderfrø.

Chia frø kan anvendes til mange formål og er især populære at bruge i bagværk. For eksempel er knækbrød med chiafrø og chiafrø grød super lækre retter at lave, og de er smækfyldt med sunde mineraler, vitaminer og fedt. De små chaifrø er smagløse og er også gode at anvende som topping til morgenmaden. Derudover er smoothie med chiafrø og brød med chiafrø populære muligheder.

Sia frø har en særlig god sammensætning af blandt andet omega 3 fedtsyrer, proteiner, kalk og kostfibre. Denne sammensætning er god for kroppens generelle sundhed. Cia frø forebygger blandt andet hjerte-kar sygdomme, virker stabiliserende på blodsukkeret, styrker knoglerne samt opretholder en god fordøjelse.

Hvor meget chiafrø må man spise om dagen? Det anbefales, at man ikke overskrider den maksimale mængde på 15 gram om dagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord