Old Spice

Old Spice

Old Spice er et amerikansk brand under virksomheden Procter & Gamble. Virksomheden blev grundlagt i 1937 og fokuserer primært på plejeprodukter til mænd. Virksomhedens vision er at skabe produkter, man kan stole på, og deres slogan lyder derfor såled...

Læs mere

14 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 14 varer
    • Gaver til ham 14 varer
  • Dufte Dufte 8 varer
  • Personlig pleje Personlig pleje 3 varer
  • Mænd Mænd 8 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hårtype
Hudtype

14 Produkter

pr. side

Old Spice er et amerikansk brand under virksomheden Procter & Gamble. Virksomheden blev grundlagt i 1937 og fokuserer primært på plejeprodukter til mænd. Virksomhedens vision er at skabe produkter, man kan stole på, og deres slogan lyder derfor således ’Trusted Grooming, Since Forever’.

Har du desuden set den kendte og populære Old Spice Commercial? Reklamen findes i mange sjove udgaver, der generelt alle omhandler en Old Spice guy, der ser godt ud og dufter fantastisk. Han er manden, som alle mænd ønsker at være. Måske de ikke kan blive ham, men i det mindste kan de komme til at dufte som ham, hvis bare de anvender brandets maskuline dufte.

Old Spice Aftershave

Sortimentet dækker blandt andet hårpleje, hudpleje, produkter til barbering og dufte så som parfume og deodoranter. Mærket er desuden særligt kendt for sin originale aftershave, der er perfekt til at berolige huden efter barbering. Aftershaven har en ikonisk duft, der udstråler selvsikkerhed og maskulinitet. Perfekt til den rigtige mand!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord