Merci Handy

Merci Handy

Merci Handy er et fransk brand, der blev grundlagt i 2014 af Louis & Roland, to skolekammerater med en simpel idé. At skabe praktisk og farverig hverdags kosmetik med passion.
Forestil dig en farverig parallel verden, der bare bryder ind i din hverdag...

Læs mere

5 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Pakketilbud Pakketilbud 1 vare
  • Hudpleje Hudpleje 5 varer
    • Fodpleje & Håndpleje 5 varer
  • Personlig pleje Personlig pleje 5 varer
Pris
Pris
-

5 Produkter

pr. side

Merci Handy er et fransk brand, der blev grundlagt i 2014 af Louis & Roland, to skolekammerater med en simpel idé. At skabe praktisk og farverig hverdags kosmetik med passion.
Forestil dig en farverig parallel verden, der bare bryder ind i din hverdag, og som du kan bære med dig, bringe farver, hvor du ikke ville forvente dem, og gøre det ordinære til det ekstraordinære.

Denne veganske håndrens er baseret på 98% naturlige ingredienser som blandt andet fugtgivende aloe vera. Den er både effektiv, praktisk, og så kommer den i et smukt og farverigt design.
De har en perfekt størrelse til tasken inkl. skoletasken, bilen, kontoret og alle andre steder, hvor der ikke er en håndvask i nærheden.


Ønsker du rene, fugtet og velduftende hænder, er dette et absolut must.

Håndsprit

Håndsprit eller lignende bakterie- og virusdræbende produkter erstatter ikke en god gammeldags håndvask, men er et fantastisk alternativ til tidspunkter, hvor man ikke har adgang til vand og sæbe.

Hygiejne

Hvorfor er god hygiejne vigtig?

Bakterier & vira gør os syge i for store mængder, og det er oftest disse banditter, der er årsag til infektioner i kroppen. 

Heldigvis hjælper vores immunforsvar med at bekæmpe og nedbryde virus og bakterier, men det skader absolut ikke at have en god hånddesinfektion i nærheden.
Desinficerende håndgel er en del af en god håndhygiejne, og derfor er det vigtigt altid at have i nærheden. Det er dog også et kendt problem, at huden kan tørre ud, hvis produktet ikke indeholder nogle plejende ingredienser.


Det er heldigvis ikke problemet her. Merci Handy indeholder aloe vera for at tilføre fugt og glycerin til at beskytte og efterlade huden blød.
Ydermere har det franske mærke udnyttet deres abnorme kendskab til at sætte dufte sammen og skabt nogle ikoniske og helt fantastiske aromaer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord