Makeup børster

Makeup børster

For at lægge den perfekte makeup, er det vigtigt at have en god pensel, børste eller makeup svamp. Vi har lækre billige makeup børster, som hjælper dig med at opnå en fejlfri makeup. Udvalget er stort og mulighederne er mange. Vi har m...

Læs mere

385 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Makeup Makeup 4826 varer
  • Ansigt 1512 varer
  • Negle 708 varer
  • Makeup paletter 158 varer
  • Øjne 1496 varer
  • Læber 761 varer
  • Tilbehør 521 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. Rejsestørrelse 13 varer
Pris
Pris
-

385 Produkter

Side
pr. side

Hvordan renses makeup børster?

Som du nok har hørt før, er det yderst vigtigt at rense dine makeup børster ordentligt efter brug. Det ville simpelthen være så ærgerligt, at investere i en god kvalitets makeup børste, til en høj pris og derefter ikke have plejet den ordenligt. Hvis du passer ordentligt på din børste, kan den nemlig holde i årevis. 

Hvor ofte skal makeup børster renses?

Det anbefales at du vasker og rengør din makeup børste 1 gang om ugen, for at holde alle bakterierne ude. Dette er også selvom du er den eneste som bruger makeup børsten og dermed ikke tror at du behøver at rengøre den særlig tit. Hvis du ikke får rengjort makeup børsterne, vil du dermed ende med at tvære bakterierne som sætter sig på børsterne, rundt i hovedet. 

Gælder rengøringen af alle typer makeup børster?

Svaret er ja. Alle makeup børster skal rengøres jævnligt, uanset hvilken type makeup børste det er. Her tales der derfor både om naturlige eller syntetiske hår. Herudover anbefales det også at du vasker og rengør dine nye makeup børster, inden de tages i brug. Dette skyldes at der kan sætte farve og kemikalierester på. 

Hvordan vasker man makeup børster?

Der findes utallige renseprodukter til makeup børster. F.eks. denne Makeup revolution Pro Brush Cleanse Tool eller BrushWorks Brush Cleaner Tool, som begge er et vidunderligt redskab til at fjerne de bakteriefyldte rester på makeup børsterne. Herudover anbefales det altid at bruge en sæbe som er udviklet til penselrens. Se hele udvalget af penselrens her på siden. 

Herdover kan du vælge løsningen at bruge en alm shampoo eller alm sæbe, til din rensning af makeup børsterne. Her er en kort guide til hvordan du kan rense dine makeup børster. 

 1. Vask dine hænder

 2. Kom lidt sæbe eller shampoo i hånden og kør nu forsigtigt din makeup børste rundt i hånden/sæben uden at presse for hårdt. Det er vigtigt at der ikke presses hårdt og at børstehårene ikke bliver snoede. 

 3. Blive ved med at skylle børsten under lunkent vand, indtil sæben og makeupresterne er væk. 

 4. Få så meget vand ud af din makeup børste som muligt, inden den skal til tørring. Læg børsten til tørre på et rent håndklæde.

 5. Det er vigtigt at vandet ikke trække op i limningen, derfor skal du lægge børsterne en smule på skrå. 

Billige makeup børster

Hos BEAUTYCOS har vi altid billige produkter, med store besparelser. Spar f.eks. helt op til 68% på makeup børster her på siden. Det bliver ikke billigere online. 

Makeup børster

For at lægge den perfekte makeup, er det vigtigt at have en god pensel, børste eller makeup svamp. Vi har lækre billige makeup børster, som hjælper dig med at opnå en fejlfri makeup. Udvalget er stort og mulighederne er mange. Vi har makeup børster til alt slags makeup, som har hver deres force.

Læg den perfekte foundation med en Beautyblender eller en pensel særligt til foundation. Se vores udvalg og fulde sortiment her på siden og find f.eks. de populære makeup børster fra Elf, Rosalique, BareMinerals mm.

Makeup børster sæt 

Hos BEAUTYCOS finder du et kæmpe udvalg af makeup børste sæt fra alle de populære mærker. 

Ønsker du et ovalt makeup børste sæt, så er denne populære Bare Faced Chic 5 Piece Oval Brush Set det oplagte valg for dig. Denne findes også i en større udgave, til dig som virkelig er makeup entusiast. 

Et ligeså godt bedømt makeup børste sæt, er denne fra Real Techniques - Flawless Base Set 91533, som indeholder forskellige børster. På siden finder du ligeledes mange andre populære brands. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord