M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ

M2 Beauté


M2 BEAUTE er virksomheden bag et af de største skønhedsprodukter længe, nemlig den kendte M2 vippeserum til kvinder. M2 udvikler innovative produkter, som blandt mange andre af deres produkter, en stimulerende serum til øjenvipper og en se...

Læs mere

12 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 3 varer
 • Hårpleje Hårpleje 1 vare
 • Hudpleje Hudpleje 5 varer
 • Makeup Makeup 7 varer
  • Ansigt 1 vare
  • Øjne 6 varer
   • Øjenvippe serum 1 vare
   • Øjenbryn 4 varer
   • Mascara 4 varer
  • Tilbehør 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Farve

12 Produkter

pr. side

M2 Beauté


M2 BEAUTE er virksomheden bag et af de største skønhedsprodukter længe, nemlig den kendte M2 vippeserum til kvinder. M2 udvikler innovative produkter, som blandt mange andre af deres produkter, en stimulerende serum til øjenvipper og en serum til øjenbryn. M2's mål er at skabe, produkter der maksimerer den naturlige skønhed. Produkterne forstærker effektiviteten af din mascara og resterende makeup, i og med at dine naturlige træk er blevet forskønnet.
Alle deres produkter bliver testet for effektivitet i laboratorieundersøgelser, og overholder alle dermatologiske krav og EU's kosmetikdirektiver. Produkterne er dokumenteret dermatologisk testet og fik karakteren "yderst god".

M2 Serum


M2 Beauté eyelash activating serum er en aktiv behandling der stimulerer væksten af vippe hår. Du får længere og tættere øjenvipper, og et flottere buk. Hvem ønsker ikke længere og kraftigere vipper, der effektivt gør dine øjne mere fremtrædne?

Hvordan påføres M2 Beaute eyelash serum?


Når du bruger M2 vippeserum, skal serummet påføres en gang dagligt. Det anbefales at bruge om aftenen og den skal bruges på rene vipper. Påføres som en eyeliner, helt nede ved vippe kanten. Efter 6-8 uger skulle du gerne kunne se at dine vipper bliver længere og mere fyldige.

M2 Beauté mascara


M2s mascara gør dine vipper lang og fyldige det sekund det påføres, men samtidig plejer M2 mascara også dine vipper så de med tiden bliver længere og mere fyldige.

Hvordan påføres M2 Beaute eyebrow serum?


Hvis du bruger M2 Brows, bruger du den over dine øjenbryn hvor der er behov for vækst. Det er vigtigt at produktet kan absorberes i huden og det er derfor vigtig at du renser vipper/bryn i en oliefri øjenmakeupfjerner, for ikke at skabe en barrierer for M2 Beaute eyebrow serum. Lad væsken trænge ind i huden, inden du påfører dine resterende renseprodukter i dit ansigt.

M2 Beauté Eyebrow Enchancer Color & Care


M2 har også udviklet øjenbrynsgel som er 2-1 produkt som både giver din bryn mere fylde og farve men samtidig også plejer dine hårsække i brynene så de kommer kraftigere ud end normalt.

Udover den anerkendte M2 vippeserum, har mærket også produceret to innovative Ultra Pure Nano Spray, samt en øjenbryns serum. Den ene er udviklet særligt til pigmenteret hud, og giver en mere ensartet hudtone. Den anden er skabt særligt til den modne hud og har en lækker anti-age effekt.


Hos BEAUTYCOS har vi et stort, billigt udvalg af tilbud på disse produkter, både online og i vores fysiske butikker.        

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord