KMS California

KMS California
KMS California serier

KMS California har udviklet en innovativ ny teknologi, IOPS - Inside Out Perfecting System. Dette kraftfulde og nærende forsyningssystem gør det muligt for de genopbyggende og plejende midler at trænge dybt ind i håret. I KMS Californias nye formler ...

Læs mere

86 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

86 Produkter

Side
pr. side

KMS California har udviklet en innovativ ny teknologi, IOPS - Inside Out Perfecting System. Dette kraftfulde og nærende forsyningssystem gør det muligt for de genopbyggende og plejende midler at trænge dybt ind i håret. I KMS Californias nye formler har de kombineret naturlige ingredienser i en eksotisk kombination af blandt andet aloe vera, vanille, appelsin og mint med den nyeste innovative teknologi IOPS. Resultatet bliver et glansfuldt og sundt hår. 
Denne eksotiske blanding af naturlige ingredienser bliver også reflekteret i duftende. 

Produkterne er sammensat af originale, naturlige ingredienser der er omhyggeligt udvalgt på baggrund af deres fordele til individuelle hårtyper og behov. Disse naturlige ingredienser trænger ind i håret effektivt for at genopbygge, styrke og beskytte. Resultatet er skinnende, stærkt og sundt hår. 

KMS California hårpleje inspirerer til individualitet, lover alsidighed og giver mulighed for at udtrykke sin egen unikke stil, deraf deres motto: Express yourself. Dette indebærer at KMS California har ikke mindre end 10 forskellige produkt-serier, så der altid vil være en der passer præcis til dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord