Klorane

Klorane

Klorane er et fransk apoteker mærke, hvor produkterne er udviklet baseret på videnskab fra farmaceuter omkring brugen planteekstrakt til blandt andet hår- og hudpleje.
Firmaet blev skabt for over 50 år siden i det sydvestlige Frankrig af en ung farmac...

Læs mere

6 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hårpleje Hårpleje 6 varer
    • Hårstyling 6 varer
      • Tørshampoo 6 varer
Egenskaber
Farve

6 Produkter

pr. side

Klorane er et fransk apoteker mærke, hvor produkterne er udviklet baseret på videnskab fra farmaceuter omkring brugen planteekstrakt til blandt andet hår- og hudpleje.
Firmaet blev skabt for over 50 år siden i det sydvestlige Frankrig af en ung farmaceut ved navn Pierre Fabre. Drevet af sin store passion for planter troede Pierre på, at disse måtte have en sundhedsfremmende effekt i skønhedsprodukter. Derfor skabte han mærket Klorane i sit lille apotek. Konceptet er baseret på brugen af rene botaniske ingredienser. Igennem tiden har firmaet stået bag innovative banebrydende skønhedsprodukter baseret på den nyeste teknologi og videnskab indenfor brugen af planteekstrakter.

Klorane tørshampoo

Allerede tilbage i 1971 skabte Pierre sin første tørshampoo. Produktet var oprindeligt skabt til nybagte mødre. I dag bruges Klorane dry shampoo af alle typer kvinder som et middel til at genopfriske håret imellem hårvaskene. Produktet har vundet utallige priser samt er blevet et af de mest solgte tørshampooer på verdensplan. Tørshampooen fra Klorane er baseret på mælk fra havren samt og andre kornsorter, der renser håret og eliminerer olie så selv det mest fedtede hår synes rent og nyvasket. Derudover efterlader tørshampooen ingen spor i håret. Udover at rense håret og give en frisk fornemmelse tilføjer den også volumen og tekstur. Alt dette er skabt af rene, milde naturlige ingredienser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord