Justin Bieber

Justin Bieber

Hvor gammel er Justin Bieber og hvor kommer Justin Bieber fra? Justin Bieber er en Canadisk sanger der er født 1.marts 1994. i 2007 startede Justin Biebers Youtube karriere med coverversioner af kendte sange, hvorefter karrieren tog fart. I 2009 blev...

Læs mere

2 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Dufte Dufte 2 varer
    • Parfume 1 vare

2 Produkter

pr. side

Hvor gammel er Justin Bieber og hvor kommer Justin Bieber fra? Justin Bieber er en Canadisk sanger der er født 1.marts 1994. i 2007 startede Justin Biebers Youtube karriere med coverversioner af kendte sange, hvorefter karrieren tog fart. I 2009 blev hans debutsingle One Time udgivet fra albummet ”Justin Bieber My World”. Efterfølgende har han hittet med sange som ”Baby” og ”Despacito”. Også på de sociale medier er han en indflydelsesrig person, som man for eksempel kan se på Instagram og Twitter, hvor man kan følge med i hans liv med sin kone Hailey Baldwin, som nu hedder Hailey Bieber og hvor han ligeledes interagerer med sine fans.  

Justin Bieber Parfume

I takt med hans popularitet, har han udvidet sit brand til også at sælge Justin Bieber merchandise og Justin Bieber parfume. Oplev hans skønne parfumer som Justin Bieber Girlfriend og Justin Bieber The Key. Med en Justin Bieber parfume opnår du en langtidsholdbar duft, der holder hele dagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord