Issey Miyake

Issey Miyake

Issey Miyake er en modedesigner født i Japan. Han er mest kendt for hans tøjdesigns, udstillinger og dufte, som er teknologidrevne. Hans mest kendte parfume er L'eau D'issey, der blev lanceret i 1992. ”L’eau” er fransk for ”vand”, som var det Issey M...

Læs mere

76 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 27 varer
  • Hudpleje Hudpleje 3 varer
  • Dufte Dufte 74 varer
    • Parfume 69 varer
    • Deodorant 5 varer
  • Mænd Mænd 46 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

76 Produkter

Side
pr. side

Issey Miyake er en modedesigner født i Japan. Han er mest kendt for hans tøjdesigns, udstillinger og dufte, som er teknologidrevne. Hans mest kendte parfume er L'eau D'issey, der blev lanceret i 1992. ”L’eau” er fransk for ”vand”, som var det Issey Miyake fik hans inspiration fra. L'eau D'issey Pour Homme EDT passer ideelt til manden som ønsker en sofistikeret og frisk duft.

Noget Issey Miyake sætter stor vægt på er fri tænkning, der gerne er ovre i det lidt ukonventionelle. Hans tænkning sørger for at der bliver taget hensyn til nysgerrighed, kærlighed og skabelsens ånd som et universelt udtryk.

Dufte fra Issey Miyake er produceret ud fra principperne om konstant at bringe nye dufte, der passer til nutidens moderne liv. De er alle baseret på begrebet om at forfølge ens sande natur. Issey Miyake parfume passer derfor perfekt til det moderne menneske, som ønsker at bringe harmoni og fornøjelse til sanserne. Kvinden som ønsker den ideelle og dybe blomstrende duft skal ikke lede længere end L'eau D'issey Pure Nectar De Parfum EDP. Ønskes en mere let og frisk blomsterduft er Issey Miyake Pleats Please EDT et godt valg.

Issey Miyake deodorant

Deodorant bruges ofte for at fjerne eller overdøve svedlugt i armhulerne. De findes i forskellige former, som spray, roll on eller stick. Issey Miyake har lavet en deodorant stick, som bl.a. indeholder noter af bergamot, citron og muskatnød. De har også lavet en sport version, som har en mere frisk, energisk og fyldig aroma. Perfekt til hverdagsbrug eller den aktive person som er på farten. Begge sticks er uden alkohol.

Issey Miyake deodorant spray findes både i en mere feminin og mere maskulin version. Er du til en frisk og feminin duft som indeholder noter af lotus, melon og liljer, så passer L'eau D'issey Deodorant Spray perfekt. Er du til en mere sofistikeret duft med en intens base bestående af bl.a. tobak og cedertræ så L'eau D'issey Pour Homme Eau Deodorant helt ideel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord