Solcreme

Solcreme

Hvilken solcreme skal du bruge? Hvis det er i Danmark anbefaler vi, at du bruger minimum en solcreme faktor 15. Hvis du skal til udlandet, hvor det ofte er varmere end i Danmark, anbefaler vi, at du bruger en solcreme faktor 30 som minimum....

Læs mere

263 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hudpleje Hudpleje 4490 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Rejsestørrelse 12 varer
Pris
Pris
-

263 Produkter

Side
pr. side

Hvordan virker solcreme?

Solcreme er måske ikke så overraskende en creme du smører på din hud, for at beskytte din hud. Men hvordan virker det? Cremen beskytter din hud mod UV-stråling, som kommer fra solen. UV-stråling kan forårsage forskellige ting imod din hud, hvis du ikke beskytter den ordentligt. Uv-indekset kan gøre, at du bliver solskoldet, forårsage skade imod hudens DNA og give dig hudkræft.

Det er vigtigt at du tager det seriøst. Heldigvis er det simpelt at bruge solcreme og så længe du gør det, slipper du for alle de uheldige ting UV-stråling kan forårsage og i stedet få en flot kulør.

Hvor ofte skal man smøre solcreme på?

Solcremen holder i nogle timer af gangen. Så for at få den fulde effekt af din solcreme, skal du smøre dig med solcreme flere gange om dagen. Mange sparer på solcremen eller smøre sig med et tyndt lag, når de smører sig ind. For at få den korrekte effekt ud af din solcreme, skal du smøre et okay lag over hele kroppen. Som huskeregel siger man, at der gerne skal bruges en håndfuld solcreme til en hel krop. Hvis man smører sig med et for tyndt lag, så går solfaktoren ned og beskytter dig altså ikke nok imod UV-strålingen fra solen.

Hvor længe holder solcreme?

Passer du på solcremen og opbevarer den i stuetemperatur, vil den typisk kunne holde sig i 2-3 år. Efter åbning af solcremen, vil den typisk kunne holde sig i 12 måneder. Vær dog altid opmærksom på, at kigge bag på produktet for at se holdbarheden, da det kan varierer fra brand til brand.

Hvor længe kan solcreme holde sig? 

Det vigtige for at opnå en lang holdbarhed på din solcreme, er at du ikke udsætter solcremen for en høj temperatur. Dette gælder både når du tager din solcreme med på stranden og lader den ligge i solen og stege. Dermed mister solcremen hurtigere sin faktor, end ved opbevaring under stuetemperatur.

Hvornår skal man bruge solcreme? 

Når du opholder dig i solens stråler, er det vigtigt at du benytter dig af solcreme. Kræftens Bekæmpelse anbefaler først bruget af solcreme når vi bliver eksponeret for et UV-indeks som er på 3 eller højere.

Har du været i vandet uden at bruge en vandfast solcreme, skal du igen påføre et nyt lag solcreme. Ligeledes hvis du ligger i længere tid og sveder, er det også vigtigt at du påfører et nyt lag solcreme på igen.

Husk at selvom det kan synes koldt udenfor, overskyet eller føles som om at der ikke er varmt, kan der stadig være UV-indeks udenfor. Derfor skal du altid holde øje med Uv-strålingen og bruge solcreme derefter.

Hvad betyder faktor i solcreme? 

Solfaktoren i solcreme oversættes til Sun Protection Factor og kendes også som forkortelsen SPF. Solfaktor tallet betyder derfor hvor meget UV-indeks beskyttelse som solcremen indeholder. Anvender du en solcreme med solfaktor 20, betyder det dermed at du kan tåle 20 gange højere UV-stråling. Du skal dog være opmærksom på at du har brug for forskellig grad af solfaktor, alt efter hvor i verden du skal hen. Så skal du sydpå, har du altså brug for en høj faktor, hvorimod i Danmark, anbefales solbeskyttelses faktoren til 15 eller 30. Vi anbefaler at du til Kræftens bekæmpelses anbefalinger.

Billig solcreme

Her hos Beautycos ved vi hvor dyrt det kan være at købe den helt rigtige solcreme. For at vores kunder ikke skal gå på kompromis med prisen, har vi sørget for at sætte priserne ned, så du kan købe den bedste solcreme til dig, for et billigt beløb. Du kan se vores store udvalg her på siden. Blandt vores mange mærker, har vi blandt andet Garnier solcreme, Nivea solcreme og mange flere.

Solcreme

Hvilken solcreme skal du bruge? Hvis det er i Danmark anbefaler vi, at du bruger minimum en solcreme faktor 15. Hvis du skal til udlandet, hvor det ofte er varmere end i Danmark, anbefaler vi, at du bruger en solcreme faktor 30 som minimum.

Bedste solcreme

UV-indekset er rigtig vigtig at kende nogenlunde, når du vælger din solcreme. Vælg derfor din solcreme udfra hvilket UV-indeks der er i landet, som du befinder dig i. Om din solcreme er faktor 15, 30, 50 eller andet, er der nogle ting der er vigtige at holde øje med, for at du får en solcreme der er god for dig. De ting du skal holde øje med er:

  • At det er den rigtige faktor. Køb eventuelt både en solcreme med faktor 15 og en faktor 30 eller 50, så du både har en solcreme til Danmark og til når du skal på ferie i udlandet.

  • At solcremen er vandfast. Det er vigtigt at solcremen kan holde til når du skal ned og have en dukkert i vandet. Det bliver for besværligt hvis du skal have mere solcreme på, hver gang din hud bliver våd. Dog kan du sagtens benytte dig af ikke vandfast solcreme, hvis du foretrækker denne. Her er det blot vigtigt at huske at smøre dig oftere, samt altid at smøre dig igen efter du har badet. 

  • At solcremen er svanemærket eller at den har et allergimærke. Så ved du med sikkerhed at den ikke indeholder noget der er skadeligt for din hud!

Solcreme til børn 

Solcreme til børn er yderst vigtigt, da huden på små børn er ekstra sarte. Derfor har børn ekstra meget brug for beskyttelse, mod solens UV-indeks. Vælg ofte den højeste solfaktor til børn eller kig efter hvilke solcreme, som er lavet til børn. 

Find hele udvlaget af BEAUTYCOS solcreme børn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord