Herome

Herome

Herome Nail Hardener

Ønsker du en herome neglehærder kan du se vores udvalgt her på onlineshoppen. Her har vi også Herome neglelak, Herome negleolie og mange, mange flere. Herome udvikler, fremstiller, distribuere og sælger selv alle sine varer. Virk...

Læs mere

13 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Makeup Makeup 13 varer
    • Negle 13 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

13 Produkter

pr. side

Herome Nail Hardener

Ønsker du en herome neglehærder kan du se vores udvalgt her på onlineshoppen. Her har vi også Herome neglelak, Herome negleolie og mange, mange flere. Herome udvikler, fremstiller, distribuere og sælger selv alle sine varer. Virksomheden tager afstand fra dyreforsøg og vælger IKKE at sælge deres produkter i lande hvor dyreforsøg er obligatorisk.

Historie

Herôme Cosmetics har eksisteret i omtrent 35 år og produkterne har været på det danske marked siden 1 maj 1991.

Det var den hollandske kvinde Margreet van Roemburg, som på en ferie i England opdagede et produkt der forbedrede hendes bløde negle. Margreet blev så imponeret over effekten på hendes negle at hun efter besøget valgte at videreudvikle på produkterne og på den måde opstod Herome. Det første produkt der blev produceret var deres kendte Herome nail hardener som senere blev udviklet til Herome nail hardener extra strong. Den findes nu i 3 udgaver.

Produkter

Ønsker du velplejede naturlige negle er produktserien fra Herome perfekt. Du kan få alt hvad du skal bruge for at få lange flotte negle. Lider du af misfarvninger, rillede negle eller andet kan produkterne hjælpe.

Herome har et bredt udvalgt af naturlig håndpleje produkter og neglepleje både til hænder og fødder. Serien har alt indenfor forebyggelse, vedligeholdelse og reparation af skadet og syge negle.

Produkterne er af topkvalitet og alt er laboratorietestede. Serien udvikler sig med tiden og følger med trenden og efterspørgsel. Hele serien er hypoallergen så de kan bruges af selv de mest sensitive allergikere. 

Det anbefales at følge vejledningen ved brug af produkterne.

Se vores fantastiske Herome tilbud her på siden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord