Hairmaker

Hairmaker

HairMaker lancerer nu i Danmark disse revolutionerende produkter for mænd og kvinder, der vil skjule hårtabet! Efter stor succes i udlandet vælger HairMaker at introducere sine effektive produkter i hjemlandet og gøre hverdagen lettere for alle, der ...

Læs mere

15 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Pakketilbud Pakketilbud 2 varer
  • Hårpleje Hårpleje 8 varer
  • Personlig pleje Personlig pleje 1 vare
  • Mænd Mænd 13 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

15 Produkter

pr. side

HairMaker lancerer nu i Danmark disse revolutionerende produkter for mænd og kvinder, der vil skjule hårtabet! Efter stor succes i udlandet vælger HairMaker at introducere sine effektive produkter i hjemlandet og gøre hverdagen lettere for alle, der lider af hårtab. Den nye form for hårstyling hjælper dig til et fyldigere og flottere hår!


For dig som har vigtige møder i løbet af dagen, skal til en større middag eller en tur i byen eller simpelthen bare har lyst til at gøre lidt mere ud af dig selv hver dag kan du nu med HairMaker style dig til en fyldigere frisure.

Med HairMaker® Build kan du style dit hår og få en fyldig frisure. Du bygger håret op for en dag og kan glemme alt om hårtab på en nem og naturlig måde. HairMaker® Build består af bomuldsfibre, som fæstner sig til dine hårstrå, så de fylder mere. 

Bomuldsfibrene er et naturprodukt, der ikke irriterer din hovedbund eller ændrer hudens og hårets balance.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord