Epilator

24 Produkter

pr. side

24 Produkter

pr. side

Hvad er en epilator og hvad er fordelen ved at anvende den?

En epilator er en elektrisk maskine, som har en masse små pincetter, der hiver hårene ud.

Der er mange fordele ved at epilere i stedet for at barbere huden. Maskinen hiver hårene ud, i stedet for at skære dem af. Dette giver dig et langtidsholdbart resultat, og sørger for at holde din hud glat i længere tid.

Ved at hive hårene ud i stedet for at skære dem af, forhindre man også at hårene vokser hurtigere. I stedet bliver hårene med tiden tyndere og lysere i det, og så vokser de langsommere ud. Dette er blot en af fordelene ved at bruge en epilator.

Det er forskelligt fra person til person, hvor ofte du ønsker at fjerne dine hår, da der selvfølgelig er forskel på hvor hurtigt hårene vokser. Med en epilator kan du heldigvis altid hurtigt komme i gang, uden at skulle forberede en masse forinden. 

Det vil være synd at sige at en epilering er fuldstændig smertefri, og derfor er det noget man skal vænne sig til. Fordelen ved at epilere ofte er, at huden hurtigere vænner sig til det, og med tiden vil en epilering gøre mindre ondt, end da du startede med at anvende produktet. 

En epilator kaldes også ladyshaver, og kan anvendes på de fleste hudtyper. 

Oftest finder man det mindre smertefuldt at anvende en epilator end at lave en voksbehandling og resultatet er meget lig hinanden.

Laver du behandlingen hjemme, er det også nemmere selv at epilere huden end at skulle lave en voks behandling, og mindre smertefuldt.

Epilatoren sikre dig at du altid får det samme gode resultat ved hårfjerningen. Brug den så ofte du føler det er nødvendigt og derigennem sikre du dig at din hud får den behandling den fortjener.

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp med at finde den rigtige epilator til dig, så kontakt vores kundeserviceafdeling. Så hjælper vi dig videre herfra.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.