Epilator

Se vores store udvalg af epilatorer her

Vores epilatorer kan bruges til at trimme hårene i både ansigtet, på benene, intimt og ved bikinilinjen, så det altid ser ud lige som du vil have det.

Et must-have til den selvbevidste kvinde, som gerne vil yde ...

Læs mere

26 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 13174 varer
  • Shampoo & Conditioner 3656 varer
  • Hårstyling 2630 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4059 varer
  • Hårkur 1097 varer
  • Hårolie 338 varer
  • Hårserum 167 varer
  • Permanente krøller 99 varer
  • Tilbehør 1411 varer
  • El-artikler 503 varer
   • Glattejern 69 varer
   • Krøllejern 99 varer
   • Trimmer og tilbehør 187 varer
   • Hårtørrer 126 varer
   • Epilator 26 varer
   • Crepejern 8 varer
Brands
Brands
 1. Braun 25 varer
 2. Panasonic 1 vare
Pris
Pris
-
Egenskaber

26 Produkter

pr. side

Hvad er en epilator og hvad er fordelen ved at anvende den?

En epilator er en elektrisk maskine, som har en masse små pincetter, der hiver hårene ud.

Der er mange fordele ved at epilere i stedet for at barbere huden. Maskinen hiver hårene ud, i stedet for at skære dem af. Dette giver dig et langtidsholdbart resultat, og sørger for at holde din hud glat i længere tid.

Ved at hive hårene ud i stedet for at skære dem af, forhindre man også at hårene vokser hurtigere. I stedet bliver hårene med tiden tyndere og lysere i det, og så vokser de langsommere ud. Dette er blot en af fordelene ved at bruge en epilator.

Det er forskelligt fra person til person, hvor ofte du ønsker at fjerne dine hår, da der selvfølgelig er forskel på hvor hurtigt hårene vokser. Med en epilator kan du heldigvis altid hurtigt komme i gang, uden at skulle forberede en masse forinden. 

Det vil være synd at sige at en epilering er fuldstændig smertefri, og derfor er det noget man skal vænne sig til. Fordelen ved at epilere ofte er, at huden hurtigere vænner sig til det, og med tiden vil en epilering gøre mindre ondt, end da du startede med at anvende produktet. 

En epilator kaldes også ladyshaver, og kan anvendes på de fleste hudtyper. 

Oftest finder man det mindre smertefuldt at anvende en epilator end at lave en voksbehandling og resultatet er meget lig hinanden.

Laver du behandlingen hjemme, er det også nemmere selv at epilere huden end at skulle lave en voks behandling, og mindre smertefuldt.

Epilatoren sikre dig at du altid får det samme gode resultat ved hårfjerningen. Brug den så ofte du føler det er nødvendigt og derigennem sikre du dig at din hud får den behandling den fortjener.

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp med at finde den rigtige epilator til dig, så kontakt vores kundeserviceafdeling. Så hjælper vi dig videre herfra.

Se vores store udvalg af epilatorer her

Vores epilatorer kan bruges til at trimme hårene i både ansigtet, på benene, intimt og ved bikinilinjen, så det altid ser ud lige som du vil have det.

Et must-have til den selvbevidste kvinde, som gerne vil yde sit bedste hele tiden.

Med en epilator opnår du en glat følelse i længere tid. Epilatoren kan anvendes i ansigtet hvis du ønsker at fjerne de små ansigtshår på overlæben eller andre steder, så din hud igen er silkeblød og hårfri.

Den kan også anvendes intimt hvis du ønsker at have en helt glat bikinilinje.

Køb din nye epilator på tilbud her og spar mange penge på kvalitetsbevidste produkter. Vi har sørget for altid at tilbyde dig den bedste pris.

Vi har b.la. den populære Braun Silk Epil 7 som er blevet kåret flere gange som "bedst i test" og en mange flere Braun epilatorer. Se hele vore udvalg fra Braun her.

BRAUN epilator

BRAUN er kendte for deres fremragende elektriske epilatore. Med en fremragende teknik, fjerner BRAUN epilatorerne effektivt hår med deres ledningsfri epilatorer, hvilket gør det super nemt at anvende. Hos Beautycos finder du epilatorer til våd og tør hårfjerning. Dvs. hvis du vil bruge en epilator til hårfjerning i badet, skal du være opmærksom på om du køber en BRAUN wet epilator eller BRAUN wet and dry epilator. Læs derfor på produkterne, hvad der medfølger i pakken og om den kan bruges i badet, hvis dette ønskes. Få op til 8 dele med i købet til din epilator, alt efter hvilken BRAUN epilator model, som du benytter. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord