Gerimax

Gerimax

Gerimax er et dansk brand, der blev grundlagt i 1981. Virksomheden producerer en lang række energiprodukter, der sørger for, at du kommer igennem dagen uden træthed og udmattelse. I dag sælges brandet over hele verden, og virksomheden er anerkendt so...

Læs mere

11 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Livsstil Livsstil 11 varer
    • Helsekost 11 varer
      • Kosttilskud 11 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

11 Produkter

pr. side

Gerimax er et dansk brand, der blev grundlagt i 1981. Virksomheden producerer en lang række energiprodukter, der sørger for, at du kommer igennem dagen uden træthed og udmattelse. I dag sælges brandet over hele verden, og virksomheden er anerkendt som værende en markedsleder indenfor energiprodukter i helsekost.

Alle produkterne i serien er fremstillet med en ginseng type, der kaldes Panax Ginseng. Denne type Gerimax Ginseng er den fineste af sin slag. Det er et højtkoncentreret ginsengekstrakt, der viser sig at have en positiv virkning på vores psykiske og fysiske præsentationsevne. Derudover hjælper denne ginseng effekt på vores koncentrationsevne i perioder med lavt energiniveau.

Gerimax Instant Energy

Blandt det store sortiment af kosttilskud finder du den populære bestseller Gerimax Instant Energi. Dette er et produkt, der sikrer dig dagligt overskud og ny energi, så du nemmere kan komme igennem dagen og stadig kan yde dit bedste. Dette produkt fås både i flydende form og som energi piller.

Produktet er beriget med ginsengroden, som er en af de ældste og mest berømte planter i Østasien. Ginseng giver dig det optimale energi boost, når du skal præstere noget særligt både fysisk og psykisk.
Gerimax Instant Energy virker endda allerede inden for 30 minutter efter indtagelse.

Udover Gerimax Instant Energi, finder du blandt de bedst sælgende produkter Gerimax 50+, Gerimax Ginseng Energikur og Gerimax Daglig Energi. Alle tre produkter sikrer dig masser af energi i en travl hverdag. Derudover indeholder 50+ en øget dosis D-vitamin og magnesium, der bidrager til vedligeholdelsen af sunde knogler, muskler og tænder.

Leder du efter et fantastisk energiboost, og energipiller der virker, så har Gerimax helt sikkert det rigtige produkt til dig. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og vælg det produkt, der passer til dit behov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord