Echosline

Echosline

Om Echosline

Echosline er et klassisk og dynamisk mærke inden for hårplejeverdenen, og repræsenterer sig med professionelle og effektive produkter, som indeholder sunde og nærende ingredienser. Echosline er kendt i hele Europa og især for deres prod...

Læs mere

22 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 22 varer
  • Shampoo & Conditioner 14 varer
   • Shampoo 10 varer
   • Conditioner 4 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 1 vare
  • Hårkur 6 varer
  • Hårolie 1 vare
 • Fri fragt Fri fragt 22 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. XL-størrelse 4 varer
Pris
Pris
-

22 Produkter

pr. side

Om Echosline

Echosline er et klassisk og dynamisk mærke inden for hårplejeverdenen, og repræsenterer sig med professionelle og effektive produkter, som indeholder sunde og nærende ingredienser. Echosline er kendt i hele Europa og især for deres produkter som neutraliserer de gule toner i lyst hår.

Echosline tilbyder udelukkende produkter af høj kvalitet og effektivitet, som altid giver fantastiske resultater. Du vil altid kunne stole på dine Echosline' produkter.

Her på siden finder du et bredt udvalg af produkter fra Echosline. Hårplejeserien er delt op i flere produktlinjer, der har fokus på dit hårs forskellige behov.

Echosline S6 Silver Shampoo

Denne Echosline S6 Silver Shampoo er perfekt til dig som ønsker at neutralisere de gule toner i håret. Echos S6 Silver shampoo, er en lilla shampoo, som vil efterlade dit hår med en smuk, kold tone, som om dit hår lige var blevet farvet ved frisøren.  

Echosline C8 Volumizing Conditioner

Dertil kan vi tilbyde den næsten lige så populære conditioner Echosline C8 Volumizing Conditionersom sammen med den førnævnte silver shampoo, vil give dit blonde hår den mest optimale behandling. 

Conditioneren vil give håret en fornyet blødhed og vil ligeledes give masser af fylde. Gør dit hår medgørligt og nemt at rede ud.

Få hjælp af vores faguddannede frisører her på siden. De står altid klar til at hjælpe dig med, hvilket produkt som er den rette for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord