Deodorant

Hvis du ønsker at bevare en frisk og behagelig duft og samtidig undgå lugten af sved og svedpletter under armene, så er det en god idé at anvende en deodorant. Find den duft der passer bedst til dig og få en frisk fornemmelse der giver en følelse af ...

Læs mere

195 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Dufte Dufte 2238 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

195 Produkter

Side
pr. side

Hvis du ønsker at bevare en frisk og behagelig duft og samtidig undgå lugten af sved og svedpletter under armene, så er det en god idé at anvende en deodorant. Find den duft der passer bedst til dig og få en frisk fornemmelse der giver en følelse af velvære hele dagen. 

Deodorant spray, roll-on eller stick

Der findes flere forskellige former for deodoranter der alle har det formål, at de skal forebygge, fjerne eller minimere gener fra sved. Den klassiske deodorant spray er nem at påføre i armhulen og tørrer hurtigt efter påføring. En deostick har en fast konsistens og smøres ind i armhulen og er næsten tør med det samme. Roll-On deodoranten har typisk en cremet eller let flydende konsistens som påføres i armhulen med roll-on applikatoren, og er et par minutter om at tørre.

Antiperspirant eller deodorant uden aluminium

En deodorant kan godt have det ene formål, at den skal tilføre en behagelig duft. Det kan både være en duft der matcher den parfume man har på eller en anden mild duft der minimere lugten af sved. Men der findes også en antiperspirant deodorant der er beregnet til dem der sveder kraftigere under armene. Men hvad er en antiperspirant? Efter påføring i armhulen virker en antiperspirant svedhæmmende, da den indeholder grundstoffet aluminium som lukker for hudens perspirering. Ved at anvende en antiperspirant sikrer man, at man ikke begynder at lugte af sved i løbet af dagen samt undgår at tøjet får svedpletter under armene. 

Hvis din hud er sart eller du oplever hudirritation efter at have anvendt en antiperspirant, er det oftest fordi du er overfølsom for en af ingredienserne. Her kan du forsøge med en deodorant uden aluminium og uden parfume da det oftest er de ingredienser huden reagerer på – og vælg gerne i roll-on eller stick form.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord