Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce Gabbana: et brand af eksklusivitet 

Dolce Gabbana er en af grundpillerne indenfor mode og skønhed, og de er stadig i dag kendt som ét af de mest ikoniske brands, der leverer luksusstil og high-end dufte. Brandet har rødder i Italien, nuværende...

Læs mere

78 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 25 varer
  • Makeup Makeup 1 vare
  • Dufte Dufte 73 varer
    • Parfume 72 varer
    • Deodorant 5 varer
  • Mænd Mænd 36 varer
  • Nyheder Nyheder 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Farve

78 Produkter

Side
pr. side

Dolce Gabbana: et brand af eksklusivitet 

Dolce Gabbana er en af grundpillerne indenfor mode og skønhed, og de er stadig i dag kendt som ét af de mest ikoniske brands, der leverer luksusstil og high-end dufte. Brandet har rødder i Italien, nuværende kontor i Milano og er blevet grundlagt af Domenico Dolce og Stefano Gabbana i 1986. De to mødte hinanden i Venedig i 1980, og udover at bygge et modeimperium sammen, dannede de også par i en periode på 19 år. Siden da er Dolce Gabbana vokset eksplosivt og er i dag et meget anerkendt mærke indenfor mode- og skønhedsbranchen på grund af deres nytænkende stilsikkerhed.   

Dolce & Gabbana Parfume 

Dolce Gabbana startede i 1992 med at lave parfumer, og deres dufte er kendt og elsket verden over. Et par højdespringere, der har skabt genhør kloden rundt, er Dolce and Gabbana Light blue og Dolce Gabbana The One. Hvor den ene er frisk og frugtagtig, bærer den anden pikante og maskuline noter.  

Den førstnævnte, Light Blue, er en særlig duft, som har været på markedet i mange år, og som aldrig går af mode. Denne parfume er blevet en af Dolce Gabbanas helt store signaturdufte og leder tankerne hen på en fantastisk sommerdag sydpå. Light Blue parfumen findes både til mænd og kvinder. 

Den anden, The One, er en ligeså ikonisk kending, som bærer et mere elegant og moderne pift, stadig med inspiration fra Middelhavet, som i øvrigt kendetegner størstedelen af Dolce Gabbanas udvalg.  

Mange af parfumerne fra Dolce Gabbana ses som populære must-haves på badeværelset, og en stor del af deres dufte laves både til mænd og kvinder og som unisex. Dette gælder også både Light Blue og The One. Du kan her på siden se BEAUTYCOS’ kæmpe udvalg af Dolce Gabbana parfumer og opleve en verden af vidunderlige og forførende dufte.  

D&G 

Udover hovedbrandet, findes der også en mindre afdeling, hvor du bl.a. kan finde d og g parfume og andre produkter med mere edge. D&G fokuserer ikke på samme high-end stil, som vi kender fra Dolce Gabbana. Derimod er D&G ungdomslinjen af parfumer og dufte, der har en skarp og udfordrende profil, som repræsenterer og leder tankerne hen på en mere urban feeling. Denne afdeling er inspireret af nuet, det moderne liv, glamour i gadelivet og rock ’n’ roll med kant.   

Glamour og Gabbana 

Dolce Gabbana har længe tilhørt en high-end, upper-class ende af modebranchen og slår på høj kvalitet af luksuriøse varer. De forhandler ikke kun parfumer, men også tøj, sko, briller og smykker i lækkert læder og stilrigtigt design. Du kender måske også modehuset som værende i samarbejde med flere kendte ansigter, heriblandt Tyra Banks, Madonna, Angelina Jolie, Kylie Minogue og Channing Tatum. Dette er dog mere på tøjsiden, hvor Dolce Gabbana også har designet til de største stjerner i Hollywood. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord