DM Skincare

DM Skincare

Dansk produceret hudpleje direkte fra den jyske vestkyst.

DM Skincare har en bred vifte af hudplejeprodukter til både ansigt og krop, og de tilbyder produkter til enhver hudtype og tilstand. Brandet har skabt en serie af gennemsigtige hudplejeproduk...

Læs mere

27 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Hudpleje Hudpleje 27 varer
    • Tilbehør 1 vare
    • Ansigtspleje 15 varer
    • Kropspleje 8 varer
    • Fodpleje & Håndpleje 7 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

27 Produkter

Side
pr. side

Dansk produceret hudpleje direkte fra den jyske vestkyst.

DM Skincare har en bred vifte af hudplejeprodukter til både ansigt og krop, og de tilbyder produkter til enhver hudtype og tilstand. Brandet har skabt en serie af gennemsigtige hudplejeprodukter, så det er til at forstå for forbrugeren. Både hvad effekten er, men også hvilke ingredienser, der er i produkterne. Derved er det nemt for kunden at gå udenom evt. allergener.

Produkterne er baseret på kosmeceutiske ingredienser og formuleret på baggrund af moderne videnskab for at skabe så effektive og resultatorienterede produkter som muligt. 

Nigeria – SAFEPADS SCHOOL GIRLS

DM Skincare støtter SAFEPADS SCHOOL GIRLS ved at bidrage med 1 kr. for hvert solgt produkt. Pengene doneres og hjælper organisationen med at give de unge piger mulighed for at få et genanvendeligt hygiejnebind, så de kan komme i skole under deres menstruation.
Brandet består af produkter til akne, tør hud, fedtet hud, rosacea, pigmentpletter, slow age, sensitive hud, træt hud og appelsinhud.
Blandt favoritterne er deres fodbadesalte, som findes i 5 forskellige udgaver og med forskellige egenskaber. Fælles for dem alle er, at de er fyldt med fantastiske mineraler fra det døde hav.


Ansigtsmaske 

De fleste oplever i perioder problemer med huden. I tilfælde af forskellige ubalancer er det oplagt at bruge en maske som et ekstra redskab mod eksempelvis hudorme eller bumser, eksem eller ønsket om at holde huden ung og smidig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord