Cacharel

Cacharel

Cacharel Parfume

Historie 

Cacharel blev grundlagt i 1962 af designeren Jean Bousquet. Jean var barn af en symaskine sælger og har fra barnsben derfor befundet sig en del i designerverdenen. Han tog skrædder uddannelsen og stod i lærer i 2 år, før ha...

Læs mere

18 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Dufte Dufte 18 varer
    • Parfume 18 varer
  • Mænd Mænd 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

18 Produkter

pr. side

Cacharel Parfume

Historie 

Cacharel blev grundlagt i 1962 af designeren Jean Bousquet. Jean var barn af en symaskine sælger og har fra barnsben derfor befundet sig en del i designerverdenen. Han tog skrædder uddannelsen og stod i lærer i 2 år, før han rejste til Paris for at starte sit eget modehus.

Cacharel er kendt for sit ungdommelige, feminine og farverige design og efter en plads på forsiden på Elle’s modeblad, i 1963, blev brandet internationalt kendt.


Parfume

I 1975 besluttede Jean at få produceret en parfume og bad L’oreal om hjælp. I 1778 blev den første parfume lanceret og siden da er der produceret langt over 60 verdenskendte parfumer til.
Laurent Bruyere, Dominique Ropion og Honorine Blanc er blot et lille udsnit af de store parfumemagere der igennem tiden har arbejdet for det franske modehus Cacharel.

Noa, Amor Amor, og anais Anais er nogle af de mest solgte parfumer hos Cacharel og noter der er anvendt i deres dufte er bl.a. blomme, appelsin, lavendel, solbær, fersken, fresia og pæon. Den seneste parfume fra modehuset er Liberté, en frisk og sød duft med noter af patchouli, appelsin og noter inspireret af chamonix, som er en fransk kage med sød citron fyld. Den brasilianske model Gisele Bündchen er ansigtet ud af til på denne duft og igennem tiden har andre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord