Bruno Banani

Bruno Banani

Virksomheden er oprindeligt kendt for at designe undertøj, men prdoucere den dag i dag også herre og dame parfumer, sko og andre accessories.

De er ikke bleg for at gøre væsen af sig selv. De er kendt for at gøre ting andre virksomheder ikke gør og ...

Læs mere

18 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 9 varer
 • Hudpleje Hudpleje 11 varer
 • Dufte Dufte 18 varer
  • Parfume 14 varer
   • Eau De Toilette 14 varer
  • Deodorant 5 varer
 • Mænd Mænd 12 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

18 Produkter

pr. side

Virksomheden er oprindeligt kendt for at designe undertøj, men prdoucere den dag i dag også herre og dame parfumer, sko og andre accessories.

De er ikke bleg for at gøre væsen af sig selv. De er kendt for at gøre ting andre virksomheder ikke gør og de bryder grænser og tænker ude af boksen. De har bl.a. lavet et ”Adventure testet” brand hvor deres undertøj er blevet testet i alt fra ørkenen til at stå på snowboard. Udover det har deres undertøj også været testet i rummet. Denne linje har fået branded ”Your Dynamic Underwear”.  Deres logo og motto er ligeledes kækt med ordene ” Not for everybody”

Bruno Banani parfume

Parfumerne bliver hos Bruno Banani produceret i samarbejde med Wella, som er en gigant af en hårplejeproducent. Den første parfume virksomheden lancerede var dameduften – Bruno Banani Women. Denne duft kommer i en frisk pink flaske, og indeholder noter af Appelsin, fresia, fersken, vedbed og vandlilje. Parfumen blev produceret i 2001 og skabt af parfumemageren Thierry Wassern. Ud over Thierry har der igennem tiden været mange dygtige næser til at skabe de helt rigtige parfumer for Bruno Banani. Nogle af de brugte noter i Banani parfumerne er tonka bønner, grape, peber, viol blade og mandarin. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord