Hudpleje

Face sculpting: Naturlig anti-aging og afslappende skincare

Ansigtet har 43 muskler, og du bruger dem alle jævnligt, hvilket har en tendens til at sætte sig som rynker og linjer med alderen. En mere og mere udbredt teknik til naturligt og billigt at sikre en afslappende, anti-aging hudplejerutine er ved hjælp af face sculpting. Læs med her om, hvordan du gør, hvad du […]

Ansigtet har 43 muskler, og du bruger dem alle jævnligt, hvilket har en tendens til at sætte sig som rynker og linjer med alderen. En mere og mere udbredt teknik til naturligt og billigt at sikre en afslappende, anti-aging hudplejerutine er ved hjælp af face sculpting. Læs med her om, hvordan du gør, hvad du skal bruge, og hvordan du bedst kommer i gang. 

Hvad er face sculpting? 

Face sculpting – eller inner facial – er en massageteknik, der stimulerer huden på en ny og innovativ måde. Metoden indebærer først og fremmest udstrækning og afslapning af ansigtets muskler, som gøres ved børstende og masserende bevægelser rundt på huden. Dette stimulerer blodets flow, cirkulation og afspænder de linjer, der sætter sig som rynker. Hos en professionel ville denne del tage omkring 40 minutter. 

Derefter følger den såkaldte buccal massage, hvor du stikker fingrene i munden og derved masserer ansigtet indefra, samtidig med en løbende indsats på ydersiden. En sådan teknik er især effektiv for ansigtstrækkene omkring munden og tyggemusklerne, og ville hos en face sculpting massør tage 20 min. 

Vælg face sculpting i stedet for Botox 

For dig, der ikke vil have særlige indsprøjtninger eller bruge Botox, men stadig gerne vil se ung ud, er face sculpting et godt alternativ, der stadig beviseligt har haft anti-aging effekt. En grundig massage og strækning af musklerne i ansigtet sørger for at formningen af rynker og linjer omkring læber og i ansigtet udsættes. 

Face sculpting har også en afslappende effekt, hvor der løsnes op for eventuelle knuder og spændte muskler i ansigtet. Samtidig vil huden bagefter også fremstå mere skinnende, da hævede områder og rander under øjnene vil blive udlignet. 

Sådan kan du selv udføre face sculpting  

Selvom du ikke er professionel, kan du snildt stadig massere dig til en glattere og sundere hud. Det anbefales at gøres en gang om ugen, og det vil især vise resultater for dem på 35 år eller derover. For en endnu mere effektiv massage, kan du med fordel også anskaffe dig et face sculpting tool. Her er et par forskellige muligheder: 

Gua Sha

En god investering er en Gua Sha, der er en massage-sten med en unik form, som er perfekt udformet til at tilføje tryk på kroppen. En oplagt face sculpting Gua Sha til din massage kan være denne

Jade roller 

Vil du have en automatisk proces, hvor trykket bliver fordelt mere jævnt over huden, kan en jade roller også være en kæmpe hjælp til din face sculpting. Her kan f.eks. anbefales denne, der er i topkvalitet. 

Hos BEAUTYCOS har vi et stort sortiment af forskellige effektive remedier til bad, hudpleje og anti-aging. Se hele udvalget af glam tools og selv-massageværktøjer her. Du kan også finde flere artikler og produkter til selvforkælelse og selvpleje her.