Hudpleje Makeup

Alt om vippeserum – Få flotte lange vipper med den rette øjenvippeserum

Vippeserum er blevet meget populært de seneste år. Diskussionen er dog gået hurtigt omkring, hvilket produkt som er bedst i test, og om øjenvippeserum overhovedet virker. Derfor giver vi vores bud på de ideelle øjenvippeserummer, og giver en komplet guide over, hvad du skal gøre og hvad du skal være opmærksom på.

Vi har lavet den komplette guide til dig, som ønsker smukke lange vipper. Så læs med her, og find opskriften på dine naturlige lange vipper. Så hjælper vi dig godt på vej.

Hvad indeholder vippeserum?

Synes du også, at vippeserum er lidt af en jungle at finde rundt i? Hvad øjenvippeserummet indeholder helt præcist, er forskelligt fra produkt til produkt. – Derfor vil du i denne artiklen, kunne se de præcise ingredienser, som styrker vipperne.

Hvordan hjælper vippeserum?

Generelt plejer vippeserummet dine øjenvippehår helt nede fra roden, hvilket lader vipperne vokse sig lange og flotte, samt gør dem fyldigere og mørkere og utrolig stærke. Du forvandler derfor dine små, måske skrøbelige vipper, til nogle lækre og fyldige vipper.  

Det helt fantastiske er, at du allerede vil kunne se en forskel efter 4-8 uger. Her kan du både mærke og se en forskel. Dine vipper skulle gerne være endnu stærkere og flotte at se på, efter så kort tid. Nogle oplever allerede forandring, inden 4 uger.

Hvilken er den bedste vippeserum?

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi øjenvippeserum, indenfor de populære og bedst i test-brands:

Alle tre produkter, indeholder nærende egenskaber og hvis du er på udkig efter veganske produkter, så er både RevitaLash og Sanzi Beauty 100% veganske. Nedenfor vil du kunne læse kort, om hvert af produkterne. Såsom hvad vippeserummerne indeholder, og hvad de hver især gør godt for dine vipper.

RevitaLash vippeserum – RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

Vippeserum - Revitalash advanced eyelash conditioner 3,5ml

RevitaLash er en af de mest populære mærker på markedet. Vippeserummet består af nærende ingredienser, som giver en afbalanceret kombination. Denne kombination er både effektiv og skånsom for vipperne.

RevitaLash er testet og benyttet af mange verden over og har givet vilde resultater. Se f.eks. dette resultat, som taler for sig selv:

Før og efter billede, ved brug af vippeserum

Revitalash Eyelash Conditioner findes i 3 forskellige størrelser. Her ser du en samlet oversigt over holdbarhed i de forskellige størrelser:

Ingredienser:

Biotinoyl Tripepdide-1 – Denne ingrediens fremmer væksten af hårene ved at stimulere hårsækkene. Biotin (vitamin B7) – Dette er med til at forlænge hårenes livscyklus, ved at styrke vipperne. Ekstrakt af morgenfrue – Ekstraktet fra Morgenfrue plejer hudcellerne. Ekstrakt af ginseng – Ekstraktet af ginseng giver ekstra styrke, som gør vipperne endnu tykkere.

Find RevitaLash vippeserum – RevitaLas Advanced Eyelash Conditionerher.

M2 Beauté vippeserum – Eyelash Activating Serum

Vippeserum -M2 BEAUTÉ Eyelash serum

I de seneste år, er M2 Beauté for alvor blevet et populært mærke og er blevet manges foretrukkende øjenvippeserum, og det er der gode grunde til. M2 Beauté er dermatologisk testet og har fået karakteren ”yderst god”.

Indholdet af M2 Beauté tilfører nærende ingredienser, som styrker og stimulerer vipperne. Helt præcist fremmes den naturlige vækst af hårrødderne, ved at aktivere de aktive, samt de inaktive hårrødder i vipperne. Derfor opnås et resultat af længere, mørkere og meget stærkere vipper, som derudover giver vipperne volumen.

Ingredienser:

Norbimatoprost – Ingrediensen aktiverer den naturlige vækst af vipperne. Biotin (vitamin B7) -Dette er med til at forlænge hårenes livscyklus, ved at styrke vipperne. Hyaluronsyre – Vipperne opretholdes stærke og sunde. Prodew 500 – Binder fugten. Hydroliseret glykosaminoglykan (GAG) – Denne ingrediens gør vipperne fleksible, ved at tilføre fugt og styrke.

Find M2 Beauté – Eyelash Activating Serum her.

SANZI Beauty – Eyelash Growth Serum

Sanzi Beauty - Eylash serum

SANZI Beauty øjenvippeserum, er en 100% vegansk serum. Derfor undgår du svien eller gener ved brug af serummet. På samme tid, opnår du fantastiske fyldige vipper indenfor 6-8 uger. Det fuldendte resultat vil kunne ses efter 16 uger.

SANZI Beauty har kombineret Myristoyl Pentapeptide-17, som generelt fremmer din hårvækst og Arginine, som øger blodtilførslen til hårsækkene. Herudover er tilføjet en Hyaluronsyre, denne giver næring og fugter hårrødderne. Alt dette er med til, at give dine vipper et boost og giver dig yderst smukke vipper.

SANZI Beauty vippeserum findes i størrelserne 2 ml. og 5 ml.
Find produktet i 2 ml. her: SANZI Beauty Eyelash Growth i 2 ml.
Find produktet i 5 ml. her: SANZI Beauty Eyelash Growth i 5 ml.

Hos BEAUTYCOS er vi helt vilde med alle tre øjenvippeserummer og forsikrer, at alle er veltestet. Vi håber, efter du har læst denne artikel, at du tør springe ud i din helt egen vipperejse. Vi er helt sikre på, at du vil opnå vilde bambivipper, som er helt uimodståelige.

Find ligeledes inspiration og se hele BEAUTYCOS udvalg af vippeserum her.

Hvis du læser videre her, vil vi guide dig til:
– Hvordan bruger man vippeserum.
– Brug af vippeserum til eyelash extensions.
– Brug af vippeserum til sarte øjne.

Hvordan bruger man vippeserum?

Ens for alle tre produkter er, at vippeserummet gerne skal påføres en gang dagligt og på rene vipper. Det er derfor vigtigt, at man heller ikke lægger makeup på lige efterfølgende. På denne måde virker serummet optimalt. Øjenvippeserummet skal påføres helt inde ved øjenvipperne, ved den øverste vippekant.

Vi anbefaler at bruge serummet på afrensede vipper, inden man går i seng. Serummet vil dermed få lov, til at virke hele natten og udføre mirakler for dine vipper.

Vippeserum til brug ved eyelash extension

Hvis du i forvejen bruger eyelash extensions, så er det en rigtig god ide at anvende øjenvippeserum. Det skyldes, at det er hårdt for ens naturlige vipper, at have eyelash extensions på. De falske vipper kan være tunge på ens naturlige vipper. De naturlige vipper kan dermed knække eller falde af, hurtigere end normalt. Derfor er det en utrolig god måde, at styrke dine egne vipper, netop med serum, når du anvender falske vipper.

Hvis du har eyelash extensions på, så er anvendelsen af vippeserummet en smule anderledes. Her skal du blot, tilføre din serum uden på vipperne, i stedet for helt inde ved vippekanten. Du vil på denne måde, kunne øge holdbarheden af dine eyelash extensions og forlænge dine naturlige vippers levetid.

Vippeserum til sarte øjne

Hvis du har meget sarte øjne, kan du altid teste øjenvippeserummet inden brug, f.eks. på din hånd. Hvis du vil være på den helt sikre side, så er både RevitaLash og Sanzi Beauty 100% veganske, uden parfume og parabener. Derfor vil du undgå svien og rødme, hvis du ikke får serummet direkte ind i øjet.

Alle vippeserummer som du køber i Danmark eller i Europa, er godkendte produkter.

Held og lykke med din øjenvippe rejse. Vi håber at guiden har hjulpet dig, og at du nu er klar til at forvandle dine små vipper, til helt uimodståelige lange øjenvipper.