Benefit

Benefit

Benefit

Benefit blev grundlagt af de to amerikanske tvillinger Jean og Jane i 1976. I 1990 åbnede de den første Benefit butik i NYC med stort succes! Allerede i 1997 indtog de det kendte Harrods i London. Sidenhen er beauty virksomheden vokset sig s...

Læs mere

49 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 3 varer
 • Makeup Makeup 49 varer
  • Ansigt 18 varer
  • Øjne 31 varer
   • Øjenbryn 25 varer
   • Eyeliner 2 varer
   • Mascara 4 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hudtype

49 Produkter

Side
pr. side

Benefit

Benefit blev grundlagt af de to amerikanske tvillinger Jean og Jane i 1976. I 1990 åbnede de den første Benefit butik i NYC med stort succes! Allerede i 1997 indtog de det kendte Harrods i London. Sidenhen er beauty virksomheden vokset sig større, og er nu at finde i hele 59 lande.

Benefit favoritter

Benefit har med årene skabt et stærkt makeup brand, der rammer bredt med deres mange kvalitetsbevidste og sjove produkter. Benefit er særligt kendt for deres matte Hoola Bronzer, Gimme Brow Gel, samt deres Roller Lash Mascara. Udforsk de mange forskellige produkter og find din favorit.

Benefit Brow

Benefit Gimme Brow giver de smukkeste fyldige bryn, der med sin vandfaste formular holder hele dagen. Produktets formular giver øjenbrynet et øjeblikkeligt fyldigere resultat. Benefit brows produkter findes i forskellige udgaver.

Vælg mellem det øjenbryns produkt, som du bedst kan lide. Om det er en -gel, -pencil eller en øjenbryns cream-gel. Uanset hvilket produkt du vælger, vil du opnå de flotteste naturlige øjenbryn.

Benefit Mascara

Benefit brow er yderst populære, men det er Benefit Mascara især også. Hos BEAUTYCOS finder du Benefit They're Real Mascara samt Benefit Roller Lash Mascara.

Disse to revolutionerende mascara er yderst gode til at fange de små øjenvippe hår, helt nede fra roden af. Med They're real mascara opnår du et yderst flot og dramatisk look og hvis du benytter roller lash mascaraen efterfølgende, får du et fantastisk buk på øjenvipperne. Opnå derfor det flotteste resultat med kombinationen af disse to mascaraer eller hver for sig. Find Benefit's Mascara her.

Benefit Cosmetics

Benefit Cosmetics er et yderst moderne brand, som hele tiden udvikler revolutionerende skønhedsprodukter til ansigtet, såsom til læber, øjenvipper, øjenbryn, eyeliner m.m.

Benefit Makeup

Herudover tilbyder Benefit Cosmetics diverse makeup produkter, indenfor Contour, Bronzer, Foundation, Pudder, Blush, Primer og Highlighter.

Skab med Benefit Cosmetics, præcis det look du ønsker. Om det er fyldige læber, smukke highlights på kinderne, næsen eller brynene eller skab de smukkeste lange og mørke vipper.

Få ligeledes styr på dine bryn med de fantastiske Benefit Gimme Brow.

Har du brug for hjælp til at finde dine foretrukne Benefit produkter, så kontakt mere end gerne vores faguddannede personale. Vi står altid klar til at hjælpe dig hos BEAUTYCOS.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord