Always

Always

Always bind

Alle bind fra Always er forskellige og tilpasset til enhver kvindes behov for beskyttelse under menstruation.

Alle kvinder er forskellige og har også forskellige behov. Med disse bind og indlæg har du mulighed for at finde dem der passe...

Læs mere

25 Produkter

pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Personlig pleje Personlig pleje 25 varer
    • Hygiejne 25 varer
      • Bind 25 varer
      • Intimpleje 1 vare
  • Nyheder Nyheder 1 vare
Pris
Pris
-
Egenskaber

25 Produkter

pr. side

Always bind

Alle bind fra Always er forskellige og tilpasset til enhver kvindes behov for beskyttelse under menstruation.

Alle kvinder er forskellige og har også forskellige behov. Med disse bind og indlæg har du mulighed for at finde dem der passer bedst til dig og din cyklus.

Always bind og trusseindlæg har en fantastisk sugeevne som sørger for at holde dig frisk hele dagen.

I vores sortiment kan du finde hygiejnebind uden og med vinger. Ens for alle er at du altid kan købe dem på tilbud hos os, uanset hvilken model du køber.

Der findes mange forskellige måder at vedligeholde sin hygiejne på under menstruation, den mest populære og foretrukne beskyttelse den dag i dag er stadig menstruationsbindet, selvom der er kommet mange andre alternativer.

Bindene er lavet med forskellige sugeevne alt efter hvilken blødning du har. Når du kigger efter hvilke der passer bedst til dig, skal du kigge på de dråber der er angivet på pakken, jo flere dråber der er angivet desto større sugeevne har bindet.

Mange bruger også tamponer i disse dage, men det er bestemt ikke alle der bryder sig om dette. Med et bind fra Always er du sikret en god og tør beskyttelse. Flere anvender tampon først i deres menstruationscyklus, da blødningen er størst til at starte med, derefter slutter de med at bruge bind, når blødningen så småt er begyndt at aftage.

Det er selvfølgelig forskelligt alt efter person til person hvad man foretrækker at gøre i disse dage, men én ting er sikkert, har du brug for nogle billige Always bind kan du altid finde dem her hos BEAUTYCOS.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord