Acqua Di Parma

Acqua Di Parma

Historien om Acqua Di Parma er en fantastisk italiensk historie, der startede i 1916. Det hele startede med en enkelt duft, der blev udviklet i et laboratorie i den italienske by Parma. Den første og originale parfume havde en ualmindelig frisk og mo...

Læs mere

32 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 8 varer
  • Dufte Dufte 23 varer
  • Mænd Mænd 28 varer
    • Dufte 28 varer
      • Parfume 28 varer
  • Nyheder Nyheder 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

32 Produkter

Side
pr. side

Historien om Acqua Di Parma er en fantastisk italiensk historie, der startede i 1916. Det hele startede med en enkelt duft, der blev udviklet i et laboratorie i den italienske by Parma. Den første og originale parfume havde en ualmindelig frisk og moderne duft, der hurtigt blev kendt som den første ægte italienske cologne. Denne cologne er i dag en klassiker, der har opnået en tidløs succes.

I løbet af 1930’erne blev Acqua Di Parma tidens duft, og den vandt hurtigt indpas både nationalt og internationalt. Over årene udvidede virksomheden deres duft-sortiment, så det i dag favner en skare af skønne parfumer til både mænd og kvinder samt dufte til hjemmet. Fælles for dem alle er, at de leder tankerne hen på det ægte og rå Italien.

Acqua Di Parma Colonia

Brandet består af en bred vifte af fantastiske dufte til både mænd og kvinder, der alle tager udspring i det ægte Italien. Blandt de mange parfumer, finder man blandt andet serien Acqua Di Parma Colonia - den originale duftlinje.

Acqua Di Parma Colonia er en serie unisex cologne-parfumer, der kan anvendes af både mænd og kvinder. Parfumerne består af alt lige fra friske og luftige duftnoter til de mere krydrede og blomstrede dufte, og så kommer de i stilede flakoner, der er smukke at have stående fremme.

Udover Acqua Di Parma Colonia finder man også serierne Acqua Di Parma Oud, Acqua Di Parma Magnolia Nobile, Acqua Di Parma Colonia Intense og Acqua Di Parma Colonia Club. Men uanset hvilken duft du vælger, kan du være sikker på, at du får en tidløs duft med et moderne tvist.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord