Youngblood Pressed Mineral Rice Setting Powder - Light

spar30%

Din pris 249,00 kr Vejl. udsalgspris 355,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Dette produkt er en pudder, som indeholder en unik blanding af mineraler og stødt ris. Pudderen kan anvendes som en primer, før foundation, for at give et fejlfrit resultat. Har du brugt fugtighedcreme under pudderen, binder den og giver et jævnt og holdbart resultat. Bruges pudderen som primer, vil den minimerer porer og fine linjer, og give dig en perfekt base. Produktet kan også bruges som en fikseringspudder ovenpå foundation, hvilket giver et ekstra holdbart resultat, så make-uppen er holdt på plads hele dagen. Ønsker du at tone din hud en smule varmere eller lysere end du er, er den også perfekt til dette, da den giver et meget naturligt resultat. Produktet er 100% talkum-fri, og indeholder IKKE parabener. OBS! Denne pudder er i fast form Anvendelse: Påfør med en make-up børste inden foundation, på en ren hud. Eller påfør med en børste efter foundation for at tone farven. Se hvilken farve der passer dig bedst på billede 2.  
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Makeup Ansigt Pudder Youngblood

Beskrivelse

Dette produkt er en pudder, som indeholder en unik blanding af mineraler og stødt ris.

Pudderen kan anvendes som en primer, før foundation, for at give et fejlfrit resultat. Har du brugt fugtighedcreme under pudderen, binder den og giver et jævnt og holdbart resultat. Bruges pudderen som primer, vil den minimerer porer og fine linjer, og give dig en perfekt base.

Produktet kan også bruges som en fikseringspudder ovenpå foundation, hvilket giver et ekstra holdbart resultat, så make-uppen er holdt på plads hele dagen.

Ønsker du at tone din hud en smule varmere eller lysere end du er, er den også perfekt til dette, da den giver et meget naturligt resultat.

Produktet er 100% talkum-fri, og indeholder IKKE parabener.

OBS! Denne pudder er i fast form

Anvendelse:

Påfør med en make-up børste inden foundation, på en ren hud. Eller påfør med en børste efter foundation for at tone farven.

Se hvilken farve der passer dig bedst på billede 2.

 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Youngblood Pressed Mineral Rice Setting Powder - Light
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.