Wet Brush Neon Coral Chic

spar47%

Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 169,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne børste leverer altid en hurtig og smertefri frisering. Også selvom dit hår er filtret og genstridigt. Denne børste er uden at overdrive en helt igennem fantastisk børste. Børsten kan både bruges i vådt og tørt hår, og er super skånsom pga dens unikke børstepigge og sørger altid for at du får den bedste detangling.    Når håret er vådt er det ekstra sart, og det er derfor vigtigt at skåne det. Denne revolutionære børste har intelliflex børstepigge som gør børsten helt unik, da den hverken hiver eller slider i håret. Børsten er både velegnet til mænd og kvinder, og alle børn vil elske at få redt hår med The Wet Brush. Børstens håndtag er belagt med gummi, hvilket giver dig et fast greb og fuld kontrol over friseringen. Vil du undgå spaltede spidser og ødelagt hår? Så skal du absolut vælge The Wet Brush, som giver sund børstning og detangling.The Wet Brush er konstrueret så den kan anvendes i f.eks. extensions og parykker.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Tilbehør Hårbørster The Wet Brush Wet Brush Mod spaltede spidser

Beskrivelse

Denne børste leverer altid en hurtig og smertefri frisering. Også selvom dit hår er filtret og genstridigt. Denne børste er uden at overdrive en helt igennem fantastisk børste. Børsten kan både bruges i vådt og tørt hår, og er super skånsom pga dens unikke børstepigge og sørger altid for at du får den bedste detangling.   

Når håret er vådt er det ekstra sart, og det er derfor vigtigt at skåne det. Denne revolutionære børste har intelliflex børstepigge som gør børsten helt unik, da den hverken hiver eller slider i håret.

Børsten er både velegnet til mænd og kvinder, og alle børn vil elske at få redt hår med The Wet Brush.

Børstens håndtag er belagt med gummi, hvilket giver dig et fast greb og fuld kontrol over friseringen.

Vil du undgå spaltede spidser og ødelagt hår? Så skal du absolut vælge The Wet Brush, som giver sund børstning og detangling.

The Wet Brush er konstrueret så den kan anvendes i f.eks. extensions og parykker.


Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Wet Brush Neon Coral Chic
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.