Wet Brush Gemstone Abalone

spar31%

Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 129,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Den perfekte hårbørste til en skånsom udredning af dit hår.Denne børste leverer altid en hurtig og smertefri frisering, også selvom dit hår er filtret og genstridigt. Børsten kan anvendes i vådt eller tørt hår, hvor den giver en skånsom udredning grundet dens unikke og bløde børstepigge. Når dit hår er vådt, er det ekstra sart, og det er derfor vigtigt at skåne det. Denne revolutionære børste har intelliFlex børstepigge, der hverken hiver eller slider i håret. Børsten er både velegnet til mænd og kvinder, og alle børn vil elske at få redt hår med The Wet Brush. Derudover kan børsten også anvendes i extensions og parykker. Børstens håndtag er belagt med gummi, hvilket giver dig et fast greb og fuld kontrol over friseringen. Vil du undgå spaltede spidser og ødelagt hår? Så skal du absolut vælge The Wet Brush, som giver en let børstning og detangling.Anvendelse:Red dit hår igennem ved at starte ved spidserne og slutte ved hovedbunden. På denne måde beskytter du hårstråene mest muligt imod at knække.NB! Vær opmærksom på, at børsten ikke kan bruges under føntørring, da den ikke kan tåle varmen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Tilbehør Hårbørster The Wet Brush Wet Brush 0 g Beskyttende Mod spaltede spidser

Beskrivelse

Den perfekte hårbørste til en skånsom udredning af dit hår.

Denne børste leverer altid en hurtig og smertefri frisering, også selvom dit hår er filtret og genstridigt. Børsten kan anvendes i vådt eller tørt hår, hvor den giver en skånsom udredning grundet dens unikke og bløde børstepigge.

Når dit hår er vådt, er det ekstra sart, og det er derfor vigtigt at skåne det. Denne revolutionære børste har intelliFlex børstepigge, der hverken hiver eller slider i håret.

Børsten er både velegnet til mænd og kvinder, og alle børn vil elske at få redt hår med The Wet Brush. Derudover kan børsten også anvendes i extensions og parykker.

Børstens håndtag er belagt med gummi, hvilket giver dig et fast greb og fuld kontrol over friseringen.

Vil du undgå spaltede spidser og ødelagt hår? Så skal du absolut vælge The Wet Brush, som giver en let børstning og detangling.

Anvendelse:

Red dit hår igennem ved at starte ved spidserne og slutte ved hovedbunden. På denne måde beskytter du hårstråene mest muligt imod at knække.

NB! Vær opmærksom på, at børsten ikke kan bruges under føntørring, da den ikke kan tåle varmen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Wet Brush Gemstone Abalone
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.