Wella SP Reverse Regenerating Hair Mask

400 ml

spar48%

Din pris 249,00 kr Vejl. udsalgspris 478,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En intensiv og reparerende hårkur, der fugter og plejer modent, skadet og slidt hår.Denne hårkur forsejler hårets skællag, og gendanner en glat og glansfuld overflade, så håret får et flot og sundt udgangspunkt igen. Hårkuren giver ekstra beskyttelse til håret, så de ødelagte hårstrå ikke bliver skadet yderligere. Hårkuren har desuden en intensiv anti-frizz beskyttelse, så du undgår kruset eller flyvske småhår.Denne kur er beriget med vitamin A, B5, E og F, samt ingredienser som alger, biotin, panthenol og koffein, hvilket styrker håret, giver glans, blødhed samt genskaber hårets vitalitet. Desuden er denne hårkur fri for parabener.SP Reverse er en serie af lækre produkter, der indeholder de nyeste tekniske fremskridt og forskningsresultater, der identificerer hårets behov, ligesom at den også tilbyder individuelle løsninger for en lang række af hårtype-problematikker.Anvendelse:Påfør en passende mængde hårkur i nyvasket hår. Massér hårkuren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 1-3 minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en regenererende og plejende balsam for at lukke hårstråene og derved beskytte håret mest muligt.Denne hårkur er særligt udviklet til modent, skadet og slidt hår.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Wella SP Wella SP Reverse Wella Gråt hår Modent hår Skadet og slidt hår 400 ml Beskyttende Mod skadet og slidt hår Nærende Parabenefri Plejende Reparerende Til gråt og modent hår

Beskrivelse

En intensiv og reparerende hårkur, der fugter og plejer modent, skadet og slidt hår.

Denne hårkur forsejler hårets skællag, og gendanner en glat og glansfuld overflade, så håret får et flot og sundt udgangspunkt igen. Hårkuren giver ekstra beskyttelse til håret, så de ødelagte hårstrå ikke bliver skadet yderligere.

Hårkuren har desuden en intensiv anti-frizz beskyttelse, så du undgår kruset eller flyvske småhår.

Denne kur er beriget med vitamin A, B5, E og F, samt ingredienser som alger, biotin, panthenol og koffein, hvilket styrker håret, giver glans, blødhed samt genskaber hårets vitalitet.

Desuden er denne hårkur fri for parabener.

SP Reverse er en serie af lækre produkter, der indeholder de nyeste tekniske fremskridt og forskningsresultater, der identificerer hårets behov, ligesom at den også tilbyder individuelle løsninger for en lang række af hårtype-problematikker.

Anvendelse:
Påfør en passende mængde hårkur i nyvasket hår. Massér hårkuren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 1-3 minutter. Skyl efter med varmt vand.

Vi anbefaler, at du afslutter med en regenererende og plejende balsam for at lukke hårstråene og derved beskytte håret mest muligt.

Denne hårkur er særligt udviklet til modent, skadet og slidt hår.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Wella SP Reverse Regenerating Hair Mask
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.