Wella SP Color Save Shampoo

spar65%

final_price
Din pris 249,00 kr Vejl. udsalgspris 714,00 kr
Status:På lager
Wella SP Color Save Shampoo 1000ml er en farvebevarende shampoo, som hjælper med til at holde på farven så den ser frisk ud længere.Denne Color Save Shampoo fremhæver farvenuancerne i håret og giver det en langvarig intensitet og glans. Så vil du fastholde farven, nuancerne og glansen så anbefaler BEAUTYCOS at du vasker dit hår med Wella SP NY Color Save Shampoo.I den NYE Color Save serie har Wella udviklet det der kaldes en 3D protect-technology, hvilket betyder, at produkterne efterlader en beskyttende film på håret, der ud over at øge glansen, bevare farven også beskytter mod solens UV stråler.Anvendelse:Påfør en moderat mængde i handfladen, skum ind i håret og skyld ud. Efterfølg med en god Conditioner.Shampoo er med til at åbne skællaget i håret så det bedre kan tage imod den pleje man giver det. Derfor anbefaler BEAUTYCOS at der altid efterfølges med en conditioner til at lukke skællaget igen så plejen bliver i håret. I dette tilfælde ville det være godt at bruge Wella SP Color Save Conditioner. KØB SAMMEN MED WELLA SP COLOR SAVE CONDITIONER FOR EN SÆTPRIS PÅ KUN 529,-
... Læs mere
Dag til dag levering Levering 1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Wella SP Wella SP Color Save Wella SP - System Professional NY SERIE Wella 1000 ml Wella Farvet hår 1000 ml Beskyttende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Wella SP Color Save Shampoo 1000ml er en farvebevarende shampoo, som hjælper med til at holde på farven så den ser frisk ud længere.

Denne Color Save Shampoo fremhæver farvenuancerne i håret og giver det en langvarig intensitet og glans.

Så vil du fastholde farven, nuancerne og glansen så anbefaler BEAUTYCOS at du vasker dit hår med Wella SP NY Color Save Shampoo.

I den NYE Color Save serie har Wella udviklet det der kaldes en 3D protect-technology, hvilket betyder, at produkterne efterlader en beskyttende film på håret, der ud over at øge glansen, bevare farven også beskytter mod solens UV stråler.

Anvendelse:
Påfør en moderat mængde i handfladen, skum ind i håret og skyld ud. Efterfølg med en god Conditioner.

Shampoo er med til at åbne skællaget i håret så det bedre kan tage imod den pleje man giver det. Derfor anbefaler BEAUTYCOS at der altid efterfølges med en conditioner til at lukke skællaget igen så plejen bliver i håret.
I dette tilfælde ville det være godt at bruge Wella SP Color Save Conditioner.

KØB SAMMEN MED WELLA SP COLOR SAVE CONDITIONER FOR EN SÆTPRIS PÅ KUN 529,-

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Wella SP Color Save Shampoo
Din rating
Måske synes du også om

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.