Wella Invigo Nutri-Enrich Mask

spar33%

final_price
Din pris 39,00 kr Vejl. udsalgspris 59,00 kr
Status:På lager
Intenst plejende hårkur til dig med tørt hår.Denne balsam tilfører masser af fugt og pleje til dit hår i dybden, så det efterlades silkeblødt, glansfuldt og medgørligt.Hårmasken er beriget med Gojibær, der er rige på vitaminer, mineraler og peptider. Derudover indeholder kuren panthenol, der plejer og genopretter hvert enkelt hårstrå indefra.Anvendelse:Påfør en passende mængde hårkur i nyvasket hår. Massér hårkuren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 5 minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam for at lukke hårstråene og derved beskytte håret mest muligt.
... Læs mere
Dag til dag levering Levering 1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Wella Professionals Invigo Wella Invigo Enrich Wella Tørt hår 30 ml Fugtgivende Nærende Plejende

Beskrivelse

Intenst plejende hårkur til dig med tørt hår.
Denne balsam tilfører masser af fugt og pleje til dit hår i dybden, så det efterlades silkeblødt, glansfuldt og medgørligt.

Hårmasken er beriget med Gojibær, der er rige på vitaminer, mineraler og peptider. Derudover indeholder kuren panthenol, der plejer og genopretter hvert enkelt hårstrå indefra.
Anvendelse:
Påfør en passende mængde hårkur i nyvasket hår. Massér hårkuren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 5 minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam for at lukke hårstråene og derved beskytte håret mest muligt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Wella Invigo Nutri-Enrich Mask
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.