Wella EIMI Take Shape 11 Stk (beskadiget Emballage)

18 ml

spar53%

Din pris 90,00 kr Vejl. udsalgspris 190,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
BEMÆRK: Dette produkt er yderligere nedsat, da emballagen er lettere beskadiget. Æsken mangler desuden en enkelt lotion. Så der er 11 stk i æsken. Produktet fejler dog intet. Er du fan af smukke krøller, men har du også problemer med at dine krøller glider ud og mister sin smukke bounce effekt efter et par timer? Med Wella Take Shape kan du få dine krøller til at holde hele dagen. Denne lotion er en ikke-klæbende lotion specielt skabt til at blive anvendt i forbindelse med krøllejern eller curler. Er velegnet til alle hårtyper og teksturer. Vil skabe fantastiske krøller eller bølger. Beriget med Pro-vitamin B5 og æteriske olier der vil beskytte dit hår mod varmeredskaber, som krøllejern eller føntørre. Efter brug vil dit hår blive smukt, og strålende med en naturlig glans og vil stadig beholde sin naturlige bevægelse og fleksibilitet. Har et hold på niveau 3 ud af 5. Anvendelse:Anvend i rent, fugtig hår fra rod til spids. Krøl håret med curler eller krøllejern, og lad dem tørre uden at røre for meget ved dem.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Varmebeskyttelse Wella high hair professionel styling STOP BEAUTY WASTE Wella 18 ml Beskyttende Varmebeskyttende

Beskrivelse

BEMÆRK: Dette produkt er yderligere nedsat, da emballagen er lettere beskadiget. Æsken mangler desuden en enkelt lotion. Så der er 11 stk i æsken. Produktet fejler dog intet. 

Er du fan af smukke krøller, men har du også problemer med at dine krøller glider ud og mister sin smukke bounce effekt efter et par timer? Med Wella Take Shape kan du få dine krøller til at holde hele dagen.

Denne lotion er en ikke-klæbende lotion specielt skabt til at blive anvendt i forbindelse med krøllejern eller curler. Er velegnet til alle hårtyper og teksturer. Vil skabe fantastiske krøller eller bølger. Beriget med Pro-vitamin B5 og æteriske olier der vil beskytte dit hår mod varmeredskaber, som krøllejern eller føntørre. Efter brug vil dit hår blive smukt, og strålende med en naturlig glans og vil stadig beholde sin naturlige bevægelse og fleksibilitet.

Har et hold på niveau 3 ud af 5.

Anvendelse:
Anvend i rent, fugtig hår fra rod til spids. Krøl håret med curler eller krøllejern, og lad dem tørre uden at røre for meget ved dem.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Wella EIMI Take Shape 11 stk (beskadiget emballage)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.