Weleda Kids 2 In 1 Shower And Shampoo Lively Lime

150 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar20%

Din pris 47,00 kr Vejl. udsalgspris 59,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Plejende shampoo og brusesæbe. Denne 2 i 1 sæbe vasker hår og hud hurtigt og effektivt, samtidig med at den er skånsom og plejer med en behagelig og naturlig duft af lime. Produktet skummer blødt op, hvilket skyldes kokos og de sukkeraktive stoffer/tensider. Desuden indeholder produktet også semsamolie, som har en blødgørende virkning på hud og hår. Dermatologisk testet på følsom hud.Anvendelse:Påfør på fugtigt hår og hud og skyl grundigt efter. Kan bruges dagligt både i brusebad og karbad. God til alle børn i alderen mellem 3-10år.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Shampoo Body wash Børn Hudpleje Hårpleje Weleda Alle Hårtyper 150 ml Fugtgivende Økologisk Plejende Rensende Alle hudtyper

Beskrivelse

Plejende shampoo og brusesæbe. 

Denne 2 i 1 sæbe vasker hår og hud hurtigt og effektivt, samtidig med at den er skånsom og plejer med en behagelig og naturlig duft af lime. Produktet skummer blødt op, hvilket skyldes kokos og de sukkeraktive stoffer/tensider. Desuden indeholder produktet også semsamolie, som har en blødgørende virkning på hud og hår. 

Dermatologisk testet på følsom hud.

Anvendelse:

Påfør på fugtigt hår og hud og skyl grundigt efter. Kan bruges dagligt både i brusebad og karbad. God til alle børn i alderen mellem 3-10år.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Weleda Kids 2 in 1 Shower and Shampoo Lively Lime
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.