Weleda Foot Balm

75 ml

Bedømmelse:
100% of 100

-19%

Din pris 85,00 kr Vejl. udsalgspris 105,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Super forfriskende og blødgørende fodcreme til tørre fødder og hård hud.Denne fodbalsam fedter ikke og giver øjeblikkelig afkøling og fugt. Cremen plejer tørre fødder for at holde huden smidig og blød.Den fine kombination af astringerende myrra ekstrakt og beroligende calendula ekstrakt plejer huden under fødderne og blødgør hård callus (hård hud). Fodcremen inderholder desuden Litsea Cubeba olie, som er en stimulerende æterisk olie med vanddrivende, antiseptiske og helende egenskaber og lavendel og rosmarin. Anvendelse:Massér salven på rene tørre fødder, med særligt fokus på hæle. For ekstra intense virkning anvendes cremen lige efter et skønt fodbad eller lige efter du er kommet ud af badet.. Hvis du kan/vil kan du med fordel bruge en generøs mængde og lade balsammen virke natten over, evt. med bomuldssokker på.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Fodpleje & Håndpleje Fodcreme Weleda 75 ml Økologisk

Beskrivelse

Super forfriskende og blødgørende fodcreme til tørre fødder og hård hud.
Denne fodbalsam fedter ikke og giver øjeblikkelig afkøling og fugt. Cremen plejer tørre fødder for at holde huden smidig og blød.
Den fine kombination af astringerende myrra ekstrakt og beroligende calendula ekstrakt plejer huden under fødderne og blødgør hård callus (hård hud). Fodcremen inderholder desuden Litsea Cubeba olie, som er en stimulerende æterisk olie med vanddrivende, antiseptiske og helende egenskaber og lavendel og rosmarin.
Anvendelse:
Massér salven på rene tørre fødder, med særligt fokus på hæle. For ekstra intense virkning anvendes cremen lige efter et skønt fodbad eller lige efter du er kommet ud af badet.. Hvis du kan/vil kan du med fordel bruge en generøs mængde og lade balsammen virke natten over, evt. med bomuldssokker på.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Weleda Foot Balm
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.