Weleda Calendula Baby Wash & Shampoo

200 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar14%

Din pris 59,00 kr Vejl. udsalgspris 69,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Rensende og plejende shampoo og brusesæbe. Denne shampoo og brusesæbe er ideel til barnets fine hår og hud. Den renser blidt helt uden svie i øjnene, og plejer hår og hud. Derudover giver den balance og bevarer fugten i både håret og huden. Produktet indeholder morgenfrue blomst ekstrakt, mandelolie og sesamolie, som har en blødgørende virkning på hud og hår. Hår og hud efterlades blødt. Anvendelse En lille mængde masséres i håret og på kroppen, til det giver en skummende effekt. Der skylles herefter grundigt. Anbefales fra 6 måneder, alt afhængigt af hvor meget hår babyen har. Kan anvendes hver dag.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Shampoo Body wash Børn Hudpleje Hårpleje Weleda 200 ml Fugtgivende Økologisk Plejende Rensende Sart hud/Sensitiv hud

Beskrivelse

Rensende og plejende shampoo og brusesæbe. 

Denne shampoo og brusesæbe er ideel til barnets fine hår og hud. Den renser blidt helt uden svie i øjnene, og plejer hår og hud. Derudover giver den balance og bevarer fugten i både håret og huden. 

Produktet indeholder morgenfrue blomst ekstrakt, mandelolie og sesamolie, som har en blødgørende virkning på hud og hår. Hår og hud efterlades blødt. 

Anvendelse

En lille mængde masséres i håret og på kroppen, til det giver en skummende effekt. Der skylles herefter grundigt. Anbefales fra 6 måneder, alt afhængigt af hvor meget hår babyen har. Kan anvendes hver dag.Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Weleda Calendula Baby Wash & Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.