Ultron VX Glam Edition White/Gold

698,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Hvis du ønsker en præcis og professionel klipning hjemmefra, er denne trimmer lige noget for dig.  Fungerer til alle typer hår, selv det virkelig tykke af slagsen.  Er yderst komfortabel og praktisk at arbeje med. Dette skyldes blandt andet dens lave lydniveau og det faktum at den ikke laver særlig meget støj.  Den kraftfulde motor og keramiske hoved kan indstilles til en klipning mellem 1mm og 1,9mm. Derudover medfølger der to vendbare kamme på henholdsvis 3/6mm og 9/12mm.  Efter 90 minutters opladning, er du garanteret to timers uafbrudt klipning. Hold øje med hvor meget strøm du har brugt, på trimmerens LED skærm, der indikerer hvor meget strøm der er tilbage.  Fås i et elegant hvidt og guld design. Der medfølger olie og børste til vedligeholdelse af trimmeren. Daglig vedligeholdelse vil forlænge trimmerens liv drastisk. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Mænd El-artikler Barbering Trimmer og tilbehør Barbering Hårtrimmer og tilbehør Skægtrimmer Personlig pleje Hårfjerning Barbermaskine Trimmer Ultron

Beskrivelse

Hvis du ønsker en præcis og professionel klipning hjemmefra, er denne trimmer lige noget for dig. 

Fungerer til alle typer hår, selv det virkelig tykke af slagsen. 

Er yderst komfortabel og praktisk at arbeje med. Dette skyldes blandt andet dens lave lydniveau og det faktum at den ikke laver særlig meget støj. 

Den kraftfulde motor og keramiske hoved kan indstilles til en klipning mellem 1mm og 1,9mm. Derudover medfølger der to vendbare kamme på henholdsvis 3/6mm og 9/12mm. 

Efter 90 minutters opladning, er du garanteret to timers uafbrudt klipning. Hold øje med hvor meget strøm du har brugt, på trimmerens LED skærm, der indikerer hvor meget strøm der er tilbage. 

Fås i et elegant hvidt og guld design.

Der medfølger olie og børste til vedligeholdelse af trimmeren. Daglig vedligeholdelse vil forlænge trimmerens liv drastisk. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Ultron VX Glam Edition White/Gold
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.