Tigi S-factor Color Savvy Conditioner (U)

250 ml

spar58%

Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 210,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
TIGI S-factor Color Savvy ConditionerTigi S-Factor Savvey Moisturizing Conditioner er en vidunderlig plejende, farvebeskyttende og fugtgivende conditioner. Den den genopbygger skader og stresset hår med A, D og E-vitaminer. Er antistatisk og fornyer glansen. Kan anvendes af alle og er særdeles velegnet til kemisk behandlet hår. Tilføj dit hår den ekstra energi og skønhed. Få silkebødt hår, der er nemt at kamme allerede efter første gang. Duften er delikat og gør hele behandlingen til en oplevelse.Anvendelse:Håret vaskes i S-faktor Color Savvey Sulfate-free Shampoo, hvorefter Savvey Moisturizing Conditioner fordeles grundigt ind i det våde hår. Lad virke i 3-5 minutter, hvorefter håret skylles grundigt.Beautycos advarer mod abstinenser!
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
TIGI S-Factor Tigi 250 ml Beskyttende Fugtgivende Plejende

Beskrivelse

TIGI S-factor Color Savvy Conditioner

Tigi S-Factor Savvey Moisturizing Conditioner er en vidunderlig plejende, farvebeskyttende og fugtgivende conditioner. Den den genopbygger skader og stresset hår med A, D og E-vitaminer. Er antistatisk og fornyer glansen. Kan anvendes af alle og er særdeles velegnet til kemisk behandlet hår.
Tilføj dit hår den ekstra energi og skønhed. Få silkebødt hår, der er nemt at kamme allerede efter første gang. Duften er delikat og gør hele behandlingen til en oplevelse.

Anvendelse:
Håret vaskes i S-faktor Color Savvey Sulfate-free Shampoo, hvorefter Savvey Moisturizing Conditioner fordeles grundigt ind i det våde hår. Lad virke i 3-5 minutter, hvorefter håret skylles grundigt.

Beautycos advarer mod abstinenser!
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:TIGI S-factor Color Savvy Conditioner (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.