Tan-Luxe Wonder Oil - Medium/Dark

100 ml

Din pris 405,00 kr Vejl. udsalgspris 450,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne selvbruner er unik da det er den første af sin slags. Nemlig en nærende tanning-olie. Den er nem og anvende og efterlader huden flot og glansfuld.Produktet er baseret på 6 forskellige planteolier blandt andet hindbærkerneolie, jojobaolie og arganolie som efterlader huden blød og smidig. For et optimalt jævnt resultat er det en god ide at undgå at fordele produktet på en dehydreret hud og det anbefales derfor at fugte hæle, knæ hænder og andre steder for huden kan være ekstra tør.Tan-Luxe Wonder Oil - Medium/Dark er til dig med en medium til mørk hudtone Har du en lys til medium hudtone anbefales det at anvende Tan-Luxe Wonder Oil - Light/Medium.Anvendelse:Påfør produktet på ren og tør hud. Fordel efterfølgende olien med hænder eller en selvbruner handske for et jævnt resultat. Vask altid hænderne efter påføring.Tip:Når du anvender selvbruner er det altid en god ide at eksfoliere huden 1-3 gange ugentligt afhængigt af dit peelingsprodukt. Det skaber en jævn og holdbar farve.Peeling skaber udover det en sund og modstandsdygtig hud.  Du kan se alle vores kropspeelinger her
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Selvbruner Tan-Luxe 100 ml

Beskrivelse

Denne selvbruner er unik da det er den første af sin slags. Nemlig en nærende tanning-olie. 

Den er nem og anvende og efterlader huden flot og glansfuld.

Produktet er baseret på 6 forskellige planteolier blandt andet hindbærkerneolie, jojobaolie og arganolie som efterlader huden blød og smidig. 

For et optimalt jævnt resultat er det en god ide at undgå at fordele produktet på en dehydreret hud og det anbefales derfor at fugte hæle, knæ hænder og andre steder for huden kan være ekstra tør.

Tan-Luxe Wonder Oil - Medium/Dark er til dig med en medium til mørk hudtone 

Har du en lys til medium hudtone anbefales det at anvende Tan-Luxe Wonder Oil - Light/Medium.

Anvendelse:

Påfør produktet på ren og tør hud. Fordel efterfølgende olien med hænder eller en selvbruner handske for et jævnt resultat. Vask altid hænderne efter påføring.

Tip:

Når du anvender selvbruner er det altid en god ide at eksfoliere huden 1-3 gange ugentligt afhængigt af dit peelingsprodukt. Det skaber en jævn og holdbar farve.

Peeling skaber udover det en sund og modstandsdygtig hud.  Du kan se alle vores kropspeelinger her

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Tan-Luxe Wonder Oil - Medium/Dark
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.