Tan-Luxe Super Glow + VALGFRI Glam Tools Roller

2 stk

Bedømmelse:
100% of 100
Din pris

399,00 kr

Status:På lager

I dette sæt får du det fantastiske selvbruner-serum Tan-Luxe Super Glow 30 ml + en VALGFRI Glam Tools Roller. Tan-Luxe Super Glow: Dette unikke self-tan serum er perfekt til dig, der ønsker effektiv hudpleje samt en flot og strålende glød året rundt. Produktet er baseret på blandt andet den meget populære fugtgivende ingrediens hyaluronsyre.  Lige netop hyaluronsyre forekommer naturligt i vores hud og kan bære fugt tusinde gange sin egen vægt. Derfor er det ekstremt nemt at optage, og det mindsker samtidig meget hurtig en tørhed i huden. Derudover er produktet spækket med superfoods som følgende: Chiafrø olie: Opretholder en god balance i hudens fugtniveau Rødbedeekstrakt: Skaber en klar teint. Hindbærkerneolie: Stærk Antioxidant. Avocadoolie: Rig på fedtsyrer og E-vitamin. Grønkålsekstrakt: Opklarer og virker opstrammende. Blåbærekstrakt: Rig på antioxidanter. Kokosolie: Anti-Inflammatorisk. Sidst, men absolut ikke mindst skaber dette serum en flot og naturlig tan. Farven bygges langsomt og gradvist op, og du undgår derved pletter, striber eller andre ujævnheder i farven. Produktet er parabenefri, cruelty-free og vegan-friendly.    Anvendelse: Påfør 4-12 dråber på ren og tør hud. Anvendes hver dag.  Tip: Når du anvender selvbruner, er det er altid en god ide at eksfoliere huden 1-3 gange ugentligt afhængigt af dit peelingprodukt. Det skaber en jævn og holdbar farve. Peeling skaber udover det en sund og modstandsdygtig hud. Glam Tools VALGFRI Roller: Ansigtet har hele 24 muskler som vi hver dag bruger til f.eks. at lave forskellige ansigtsudtryk. Ligesom muskler i arme og ben, kan man ved overbelastning blive ekstrem øm i ansigtet og det kan forsage blandt andet hovedpine. Udover smerter og hovedpine får man med tiden mimiske rynker. Det er f.eks. bekymringsrynkerne mellem øjenbrynene. Glam Tools Roller er perfekt til at afspænde ansigtsmuskulaturen og derved mindske spændinger og hovedpine. Rullen har opstrammende egenskaber og kan på et øjeblik mindske mimiske linjer. Ved kontinuerligt brug vil huden syne mere ungdommelig og du vil opnå en mere jævn hudstruktur. Den er samtidig ideel til at indsluse olie eller serum, som f.eks. Tan-Luxe Super Glow. Rullen kan anvendes på alle hudtyper. Anvendelse: Start med at påføre dit produkt. Læg rullen på hagen og rul på kæbelinjen mod øreflippen. Forsæt med at rulle fra mundvigen op mod øret og fra næsefløjen mod hårgrænsen. Gentag dette i begge sider. Rul panden fra side til side og rul evt. ekstra i mellem øjenbryn, hvis nødvendigt. Rul fra toppen af næseryggen mod hårgrænsen fra midten og ud til hver side.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Selvbruner Serum Pakketilbud Tilbehør Tan-Luxe Anti age Nærende Opstrammende Parabenefri Vegansk Plejende Alle hudtyper

Beskrivelse

I dette sæt får du det fantastiske selvbruner-serum Tan-Luxe Super Glow 30 ml + en VALGFRI Glam Tools Roller.


Tan-Luxe Super Glow:

Dette unikke self-tan serum er perfekt til dig, der ønsker effektiv hudpleje samt en flot og strålende glød året rundt.

Produktet er baseret på blandt andet den meget populære fugtgivende ingrediens hyaluronsyre. 

Lige netop hyaluronsyre forekommer naturligt i vores hud og kan bære fugt tusinde gange sin egen vægt. Derfor er det ekstremt nemt at optage, og det mindsker samtidig meget hurtig en tørhed i huden.

Derudover er produktet spækket med superfoods som følgende:

Chiafrø olie: Opretholder en god balance i hudens fugtniveau

Rødbedeekstrakt: Skaber en klar teint.

Hindbærkerneolie: Stærk Antioxidant.

Avocadoolie: Rig på fedtsyrer og E-vitamin.

Grønkålsekstrakt: Opklarer og virker opstrammende.

Blåbærekstrakt: Rig på antioxidanter.

Kokosolie: Anti-Inflammatorisk.

Sidst, men absolut ikke mindst skaber dette serum en flot og naturlig tan.

Farven bygges langsomt og gradvist op, og du undgår derved pletter, striber eller andre ujævnheder i farven.

Produktet er parabenefri, cruelty-free og vegan-friendly.   

Anvendelse:

Påfør 4-12 dråber på ren og tør hud. Anvendes hver dag. 

Tip: Når du anvender selvbruner, er det er altid en god ide at eksfoliere huden 1-3 gange ugentligt afhængigt af dit peelingprodukt. Det skaber en jævn og holdbar farve. Peeling skaber udover det en sund og modstandsdygtig hud.


Glam Tools VALGFRI Roller:

Ansigtet har hele 24 muskler som vi hver dag bruger til f.eks. at lave forskellige ansigtsudtryk. Ligesom muskler i arme og ben, kan man ved overbelastning blive ekstrem øm i ansigtet og det kan forsage blandt andet hovedpine.

Udover smerter og hovedpine får man med tiden mimiske rynker. Det er f.eks. bekymringsrynkerne mellem øjenbrynene.

Glam Tools Roller er perfekt til at afspænde ansigtsmuskulaturen og derved mindske spændinger og hovedpine.

Rullen har opstrammende egenskaber og kan på et øjeblik mindske mimiske linjer.

Ved kontinuerligt brug vil huden syne mere ungdommelig og du vil opnå en mere jævn hudstruktur.

Den er samtidig ideel til at indsluse olie eller serum, som f.eks. Tan-Luxe Super Glow.

Rullen kan anvendes på alle hudtyper.

Anvendelse:

Start med at påføre dit produkt.

Læg rullen på hagen og rul på kæbelinjen mod øreflippen. Forsæt med at rulle fra mundvigen op mod øret og fra næsefløjen mod hårgrænsen. Gentag dette i begge sider.

Rul panden fra side til side og rul evt. ekstra i mellem øjenbryn, hvis nødvendigt. Rul fra toppen af næseryggen mod hårgrænsen fra midten og ud til hver side.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Tan-Luxe Super Glow + VALGFRI Glam Tools Roller
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.