St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Face Lotion

50 ml

spar30%

Din pris 189,00 kr Vejl. udsalgspris 269,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En bronzing lotion, specielt lavet til den fine hud i ansigtet.Denne ansigtscreme giver huden den fineste brune farve, som ser super naturlig ud. Den tørrer lynhurtigt og er derfor også ideel som base under din makeup. Huden efterlades blød, fugtigt og med en flot gylden glød. Farven udvikler sig i løbet af nogle timer til en flot klassik naturlig brun farve. Anvendelse:Forbered huden 24 timer før brug ved at eksfoliere huden og fugte den. Umiddelbart inden påføring af din selvbruner skal du sikre, at huden er tør og ren.Påfør cremen med cirkulærer bevægelser. Vent til produktet er helt absorberet og tørt får du lægger din makeup. Gentag efter behov. Den kan både anvendes om aftenen, for at vågne op med en smuk kulør, eller om morgenen som base under din makeup hvor farven vil udvikle sig i løbet af dagen. NB! Det er altid en god idé at skrubbe huden med et eksfolierende produkt, inden du anvender selvbruner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Selvbruner St. Tropez 50 ml

Beskrivelse

En bronzing lotion, specielt lavet til den fine hud i ansigtet.
Denne ansigtscreme giver huden den fineste brune farve, som ser super naturlig ud. Den tørrer lynhurtigt og er derfor også ideel som base under din makeup. Huden efterlades blød, fugtigt og med en flot gylden glød. Farven udvikler sig i løbet af nogle timer til en flot klassik naturlig brun farve.
Anvendelse:
Forbered huden 24 timer før brug ved at eksfoliere huden og fugte den. Umiddelbart inden påføring af din selvbruner skal du sikre, at huden er tør og ren.
Påfør cremen med cirkulærer bevægelser. Vent til produktet er helt absorberet og tørt får du lægger din makeup. Gentag efter behov.
Den kan både anvendes om aftenen, for at vågne op med en smuk kulør, eller om morgenen som base under din makeup hvor farven vil udvikle sig i løbet af dagen.
NB! Det er altid en god idé at skrubbe huden med et eksfolierende produkt, inden du anvender selvbruner.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Face Lotion
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.