St. Tropez Gradual Tan Tinted Moisturizer + Primer

50 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar30%

Din pris 179,00 kr Vejl. udsalgspris 255,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne 2-i-1 fugtgivende creme kombinerer selvbruner med kosmetik for at give dit ansigt en flot gylden glød. Cremen tilfører langvarig fugt til din hud samt er fantastisk som primer under din makeup. Med denne creme vil du opnå en fejlfri finish og en let, solkysset glød.Cremen indeholder bronzepudder og lysreflekterende partikler, der udglatter og giver din hud et mere jævnt udseende. Cremen har avancerede, fugtgivende systemer og ingredienser, som forhindrer tilstoppede porer og er specielt udviklet til ansigtet. Cremen indeholder også glycerin, som giver din hud langvarig fugt, hvilket er med til at holde på farven.Anvendelse:Anvendes som en primer under makeup eller i stedet for en farvet dagcreme for et ”non-makeup look”. Brug den dagligt, eller indtil du har opnået den ønskede farve. Anvendes i ansigtet samt på halsen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Ansigt Selvbruner Ansigtscreme Dagcreme BB Cream Primer St. Tropez 50 ml Med farve

Beskrivelse

Denne 2-i-1 fugtgivende creme kombinerer selvbruner med kosmetik for at give dit ansigt en flot gylden glød.
Cremen tilfører langvarig fugt til din hud samt er fantastisk som primer under din makeup. Med denne creme vil du opnå en fejlfri finish og en let, solkysset glød.
Cremen indeholder bronzepudder og lysreflekterende partikler, der udglatter og giver din hud et mere jævnt udseende. Cremen har avancerede, fugtgivende systemer og ingredienser, som forhindrer tilstoppede porer og er specielt udviklet til ansigtet. Cremen indeholder også glycerin, som giver din hud langvarig fugt, hvilket er med til at holde på farven.
Anvendelse:
Anvendes som en primer under makeup eller i stedet for en farvet dagcreme for et ”non-makeup look”. Brug den dagligt, eller indtil du har opnået den ønskede farve. Anvendes i ansigtet samt på halsen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:St. Tropez Gradual Tan Tinted Moisturizer + Primer
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.