Bestil dine julegaver nu - Vi bytter frem til 1. februar!

Simply Zen Normalizing Shampoo

1000 ml

spar54%

Din pris 249,00 kr Vejl. udsalgspris 539,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En balancerende shampoo, der modvirker fedtet hår og hovedbund.Tilstanden af fedtet hår fremstår typisk, når håret er uvasket og ude af balance. Dette kan du undgå ved at bruge en normaliserende shampoo som denne.Shampooen vil skånsomt og målrettet rense dit hår, og er udviklet med en særlig sebum-kontrollerende sammensætning, som hjælper med at modvirke problemet.Derudover er shampooen beriget med planteekstrakter, der genopfrisker hovedbunden og neutraliserer eventuelle lugte, der medfølger sebummet. Shampooen er desuden fri for sls/sles sulfater.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam for et optimalt resultat.Dette er en XL-størrelse, så du ikke løber tør for shampoo lige foreløbig.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Simply Zen Fedtet hår 1000 ml Mod fedtet hovedbund Sulfatfri

Beskrivelse

En balancerende shampoo, der modvirker fedtet hår og hovedbund.
Tilstanden af fedtet hår fremstår typisk, når håret er uvasket og ude af balance. Dette kan du undgå ved at bruge en normaliserende shampoo som denne.
Shampooen vil skånsomt og målrettet rense dit hår, og er udviklet med en særlig sebum-kontrollerende sammensætning, som hjælper med at modvirke problemet.
Derudover er shampooen beriget med planteekstrakter, der genopfrisker hovedbunden og neutraliserer eventuelle lugte, der medfølger sebummet.
Shampooen er desuden fri for sls/sles sulfater.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam for et optimalt resultat.

Dette er en XL-størrelse, så du ikke løber tør for shampoo lige foreløbig.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Simply Zen Normalizing Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.